Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy KSF - piotrgg11

piotrgg11
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Trafiłem na czarną listę KSF 26 lutego ubiegłego roku. Od tego momentu minęło już całkiem sporo czasu ( niecałe 15 miesięcy). Obecna sytuacja powoduję iż posiadam dużo więcej czasu niż dotychczas. Nadmiar czasu z kolei przekłada się na większy apetyt na wznowienie rozrywki na serwerze. Postanowiłem więc podjąć próbę apelacji o zdjęcie mojej osoby z owej listy. Powodem przez który na nią trafiłem było udostępnienie poufnych informacji innej osobie z frakcji SAPD, tutaj warto podkreślić iż NIE wyniosłem żadnych danych POZA frakcję, z własnej głupoty jak i zwyczajnej naiwności zaufałem nieodpowiedniej osobie w nieodpowiednim momencie i przekazałem jej to czego nie powinienem(ja jak i wspomniana przeze mnie osoba należeliśmy w tamtym okresie do SAPD). Czyn ten nie został dokonany umyślnie, absolutnie nie miałem na celu zadziałania w szkodliwy sposób na rzecz frakcji SAPD. Bardzo żałuję popełnionych przeze mnie błędów aczkolwiek minęło na tyle dużo czasu, że uważam iż w 100% zasługuje na danie mi drugiej, ostatniej szansy. Nie przedłużając proszę o uczciwe rozpatrzenie mojego wniosku. Z swojej strony mogę  zaznaczyć, że jeżeli dostanę drugą szansę na pewno jej nie zmarnuje. Nie ma ludzi idealnych, każdy z nas popełnia błędy. Ja swój błąd w pełni zrozumiałem  wyciągając przy tym odpowiednie wnioski.

Z poważaniem - piotrgg11

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin