Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na @AqUaZ @Yuki.* @Karafik - oskarżony przez |Steked|

|Steked|
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @AqUaZ @Yuki.* @Karafik

Data i godzina zdarzenia: 19.05.2020 23:02

Pełen opis sytuacji: Jadąc autostradą z LV w stronę SF, patrząc na mapę zjechałem lekko na pas obok. Pech chciał, że z naprzeciwka jechał czarny wóz kierowany przez suppoorta (gracz zwał się Veon). Więc zatrzymałem się i już miałem pisać wyjaśnienie tego nieporozumienia na czacie licząc na przykładowo, zadośćuczynienie za naprawę pojazdu i pouczenie. W jednej chwili z wozu wyskoczyło 3 osobników z SAPD i bez żadnej informacji lub komunikatu, ostrzelali mój stojący w miejscu samochód, przebijając dwie opony i praktycznie w całości niszcząc mój samochód zabijając mnie na miejscu (warto zaznaczyć, że samochód kilka chwil wcześniej wyjechał z mechanika). Nie starałem się uciec z miejsca wypadku w żaden sposób, jak i nie starałem się nikogo taranować. Nie dostałem żadnej wiadomości zwrotnej od oskarżanych przeze mnie graczy, jak i żadnego zadośćuczynienia. Samochód został zwrócony mi do przechowalni i był tak zniszczony, że sam silnik było mi trudno odpalić.

Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/C2c5yLt

Dwa zdjęcia przedstawiają stan pojazdu po ostrzelaniu z karabinów, a jedno przedstawia całe zajście.

Fajnie by było jakby chociaż zwrócono mi pieniądze za wulkanizację opon.

Edytowane przez |Steked|
Zaznaczyłem pod "@" oskarżonych graczy i napisałem o zadośćuczynieniu winy. Napisałem skąd jechałem. Poprawa literówki.

Uszanowanie. Police Officer III AqUaZ. 

Myślę, że powód napisania owej skargi jest bez sensu. W momencie naszego patrolu wjechałeś nam vmax'em pod prąd na czołówkę i piszesz jeszcze na nas skargę? Oczywiście dowody podeślę jutro, gdyż piszę obecnie z telefonu a dowody posiadam na komputerze.

Edytowane przez AqUaZ
Lekka korekta

11 godzin temu, |Steked| napisał:

Pełen opis sytuacji: Jadąc autostradą z LV w stronę SF, patrząc na mapę zjechałem lekko na pas obok. 

Nie posiadam dowodu jak jechałeś nam centralnie na czołówkę, ponieważ nie trzymam cały czas ręki na F12 jednak jak napisałeś powyżej zjechałeś na nasz pas pod prąd i nas staranowałeś. Poniżej wysyłam dowody potwierdzające, że w nas walnąłeś.

Dowód, który potwierdza zajście: https://imgur.com/a/a9o6jpm

Z całym szacunkiem, sądzę, że taka nie fortunna stłucza (szczególnie, że nie było to celowe utrudnianie jakiegoś pościgu) jest powodem do zatrzymania i żadania zadość uczynienia za naprawę pojazdu, lecz nie jest powodem do wykorzystania przywilejów SAPD i ostrzelania mojego stojącego w miejscu pojazdu bez żadnego komunikatu, przebijając opony, zabijając mnie na miesjcu i doszczętnie niszcząc mój wóz. Warto zaznaczyć, że nie stawiałem żadnego oporu i nie dostałem nawet czasu, żeby móc zapłacić za szkody.

Witam, Police Officer III+1 Karafik.

14 godzin temu, |Steked| napisał:

Pełen opis sytuacji: Jadąc autostradą z LV w stronę SF, patrząc na mapę zjechałem lekko na pas obok.

Lekko? Byłeś na środku drogi jadąc v-maxem.

Godzinę temu, |Steked| napisał:

Z całym szacunkiem, sądzę, że taka nie fortunna stłucza 

Stłuczka? Jadąc v-maxem, wjeżdżając nam w maskę stworzyłeś zagrożenie dla naszego życia. Jechaliśmy jednostką SWAT, przez co nie mogliśmy Ciebie zatrzymać. Z tego co wiem miałeś dostać prawko 7dni, ale zdążyliśmy Cię ostrzelać. 

Godzinę temu, |Steked| napisał:

wykorzystania przywilejów SAPD

Nie byłeś w SAPD, nie wiesz kiedy możemy użyć broni palnej, i kiedy nie możemy.

Gdybyś zjechał przypadkowo to byś był na poboczu, ponieważ były tam barierki, więc nie kłam. Było to celowe zachowanie, najpierw odwalasz,  a potem piszesz skargi.

Pozdrawiam, Police Officer III+1 Karafik.

Edytowane przez Karafik

Godzinę temu, Karafik napisał:

Byłeś na środku drogi jadąc v-maxem.

To, iż jechałem 160 na autostradzie to fakt. Tak się złożyło, że droga miała 4 pasy i oba auta jeździły po wewnętrznej stronie, droga zaczęła lekko skręcać, chwila mojej nie uwagi wystarczyła. Powtórze, że działanie nie było celowe.

stworzyłeś zagrożenie dla naszego życia.

Nie sądzę, aby zderzenie czołowe czteroosobowego pojazdu antyterrorystycznego SAPD z moim Premierem było jakimkolwiek zagrożeniem życia dla osób w pojeździe, za to już pakowanie całego magazynka trzech karabinów, wycelowanych w moją stronę, bez żadnego ostrzeżenia, może być niebezpieczne i kolizja nie usprawiedliwia takiej agresji z waszej strony.

Z tego co wiem miałeś dostać prawko 7dni, ale zdążyliśmy Cię ostrzelać. 

Są Panowie bardzo hojni, ale proszę nie wyręczać administracji serwera.

Jechaliśmy jednostką SWAT, przez co nie mogliśmy Ciebie zatrzymać.

Otóż to. Trzeba było zgłosić to administracji lub złożyć na mnie skarge, pouczyć. Takie kolizje się zdarzają.

Gdybyś zjechał przypadkowo to byś był na poboczu, ponieważ były tam barierki, więc nie kłam.

Może jeszcze raz załącze obraz. Nie widzę ani jednej z żadnej strony. Pewnie mogły być wcześniej. Ale co to za różnica jak zderzyliśmy się w miejscu gdzie ich po prostu nie ma? Dzięki zdjęciu Pana AqUaZ'a można zauważyć, że tych baierek także nie ma za mną. Dziękuję bardzo za dowody, bardzo mi pomogły. Tak więc, proszę zgłosić administracji o nowym zjawisku barierek widmo.

Moja perspektywa: https://imgur.com/a/C2c5yLt

Perspektywa policji: https://imgur.com/a/a9o6jpm

Edytowane przez |Steked|

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin