Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Żegnam na stałe. Hejka Hejówa Hejeczka

Psi.KENNY
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Krótko i na temat, serwer upadł ostatnio troche nisko jak moje chęci do grania na nim. Gospodarka zniszczyła je totalnie, więc chciałem se kupić skina w Valorancie, a że jestem yebańcem to nie będę wydawać jak moge konto sprzedać XD, no ale sie nie udało XDDD Chyba mam za sobą ogon, to na pewno nie są fani. :> 

@reamy. największy ziomo jakiego poznałem dzięki 4lagowi, Będzie z niego za******y kierowca F1. 
@[BOT]WhiteShadow też ziomo, ale nie miałem z tobą w sumie za dużo do czynienia XDD, ale ziom kox. No i oczywiście burdel na zawsze pozostanie w mojej pamięci :D 
@Verago. bogaty ziomo, największy CJ po mnie, pozdrawiam z rodzinką, wątpie że przejdziesz na inny serwer, ale mam nadzieje, że sie spotkamy jeszcze gdzieś 
@crisuuubtkj wiem, że nie przeczytasz, bo mam takie samo zdanie jak ty na temat tego serwera XDDD, ale pozdro
@Toster. ziomy ponad lale
@Ladyy123Laska kolorowe myśli szary dzień, witam w mojej po******j grze 
@Dawcio77 JSAPD XD, a tak to pozdro kumpel 
@enski dobrze, że tego nie zrobiłeś XDDD
@SyfoX młoda ale pracowita i przyjazna osoba, pozdro byq. Będą z ciebie ludzie. Miej wyjebane na ludzi którzy wyśmiewają się z wieku, bo nie to jest najwazniejsze :DDD
@Froota! a to ten, to ciebie pomine XD
@QuEiN. e to ciebie też skipne XD
@Mr.Dream największe czasy odwalanka z tobą więc pozdrówy. 
@horizon19910 pozdro kumpel
@Piterowski1234 pozdro byk, w razie co discord jestem ciągle :D
@lcarix ikariks cejot, pozderki 
@PerPani dzięki za bana młoda damo, przedłużył moją grę na tym serwerze o jakieś 100 godzin <3 
@Jasiekk dobra morda 
@Aquartin no.. "wróciłem" XDD, pozdro kumple. W razie co nowy dsc BTKJ czeka na ciebie :D 
@scott/voltage już nie poszukamy SAPDów, na pewno nie tu xD
@yeezuu poyebana akcja, mieliśmy sie w znaj na steamie z jakiejś grupki inv 4 inv XDD, ale trafiliśmy na siebie na serwiku i coś tam czasem porobilismy razem :D pozdrówy
@Bandit37 pozdrawiam serdecznie, bardzo dobry gracz :D 

Przegrałem tylko 700 godzin, wbiłem tylko 21k LP, zdobyłem majątek ledwo 1kk, nie żałuję niczego co zrobiłem, ani tego że yebałem Traide, bo dalej to robie. Mentalnymi dziećmi się rodzi i zostaje pozdro.
Rozdałem na magazynie może z 50k na foczki, wyyebane czy to były fejki czy nie, warto było XD

W sumie grało się fajnie, osoby wyżej wymienione z tego serwera będą pamiętać już do końca życia pewnie więc z fartem <3 

Wszyscy o których zapomniałem, a miałem do czynienia też pozdrawiam, a nowych graczy uprzedzam, że żyć tutaj jest ciężej niż na ulicy. 

Pozdrawiam z serduszka, największy cejot vlot2k3, szybyszy niż zygzak mcqueen <3 

Piękny Syf // Ogrody Familia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin