Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Pjot3req,PalGrom, oskarżony przez Mr.Sausage

jawsikamsik*cvt
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:Mr.Sausage
Nick osoby oskarżonej: @Pjot3req @PalGrom
Powód napisania skargi: Holowanie pojazdów z posesji organizacji.
Dowody: 

Spoiler

1o2X1TY.png

WyUWWvh.png

PBKeaAi.png

(Miałem też  moją zr i sentinela  ale członkowie wyjęli.) Chcę zobaczyć ss  źle zaparkowanych pojazdów.

Edytowane przez Mr.Sausage

Witam. Rozumiem, że jak zostałem oznaczony mogę się wypowiedzieć. Więc przejdźmy do sedna, wezwałem SARA ponieważ pojazdy blokowały wjazd na posesje, które należały do różnych graczy, przez to nie mogłem wjechać swoim pojazdem. Jak również pamiętam pracownik SARA zapytał się członka administracji, który wyraził zgodę na odholowanie pojazdu przez służbę SARA. 

Z poważeniem Dwiso

4 minuty temu, Dwiso napisał:

Witam. Rozumiem, że jak zostałem oznaczony mogę się wypowiedzieć. Więc przejdźmy do sedna, wezwałem SARA ponieważ pojazdy blokowały wjazd na posesje, które należały do różnych graczy, przez to nie mogłem wjechać swoim pojazdem. Jak również pamiętam pracownik SARA zapytał się członka administracji, który wyraził zgodę na odholowanie pojazdu przez służbę SARA. 

Z poważeniem Dwiso

Posiadam też domek pod tobą.

• Starszy Administrator

W tym rejonie jest około 15 domków do wynajęcia, jeżeli każdy nie należy do Was to nie możecie blokować wjazdu i tym samym uniemożliwić korzystania z wynajętej posesji innym, którzy też mają tutaj zakupiony domek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin