Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Tuner bayside marina

Marica
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Marica napisał:

ani razu nie kłamałem z tym jakie offki dostałem tylko za pierwszym razem poprosiłem ziomka żeby podbił poto żeby nie było zbędnych komentarzy typu 100k

No, ale przecież wiadomo, że taki tuner jest wart niż 100k, więc no nie rozumiem co napisałeś.

Teraz, baziu napisał:

No, ale przecież wiadomo, że taki tuner jest wart niż 100k, więc no nie rozumiem co napisałeś.

Nie wiem jak ty ustalasz wartość, ale moim zdaniem wartość ustala się biorąc pod uwagę to ile ludzie są w stanie obecnie zaoferować za daną rzecz a nie za to ile oferowali pół roku temu. Śledziłem wartość tego tunera już od paru tygodni i jego wartość nie spadała poniżej 1kk.

Teraz, Nubax napisał:

A nie tune w bm za 1.5kk a w ls market 1.8kk psujesz gospodarkę a potem jak chcesz coś od kogo kupić jakieś auto albo tune śmiejesz się że dużo bo taki cj jak ty che za tune w bm 1.5kk

Nie ja tylko pierwsza osoba która podniosła tak cenę tego tunera bo chciałbym dodać że ja też go kupiłem już powyżej 1kk

Teraz, Marica napisał:

Nie ja tylko pierwsza osoba która podniosła tak cenę tego tunera bo chciałbym dodać że ja też go kupiłem już powyżej 1kk

To też ty go kupiłeś za 1kk bo jesteś za przeproszenie głupi to nie moja wina tzreva było nie kupywac tune za 1.3kk warte 600k a teraz chcesz za to dostać taka cene jaka jest w ls 

Dobra to se sprzedaj koledze z org napewno Ci kupi ja na twoim miejscu za te 615k cxy tam ile bym sell ponieważ kuzyn go miał @Neily i mógł go kupic za 300k to że ty go kupiłeś za 1.3kk to nie moja wina że pzrepłaćiłes 700k 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin