Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Yuki* darkmon - oskarżony przez KozaczeQ.

Shaggens
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Yuki.* @darkmon
    Data i godzina zdarzenia: 17:56 03.06.2020
    Pełen opis sytuacji:Jechałem sobie do domku bo sie zwolnił no i zatrzymał mnie Yuki* bo jechałem 80km/h obok spawnu SF no oki ale chwilę później jak jechaliśmy do bankomatu to Yuki* jechał tyle samo co ja wcześniej potem zapłaciłem mandat itd. w momencie kiedy jechaliśmy do więzienia u mnie wszystko stało (ponieważ miałem 6k-8k pingu) wieć mnie rozłączyło ale rzem miałem przesiedzieć 30min w więzieniu Magicznie zrobiło sie 40 (ale to przez zniewage funkcjonariusza kiedy powiedziałem won +10min) a kiedy mnie wywaliło to już miałem siedzieć 70minut w więzieniu

no podobnież obok spawnu SF można jeździć  TYLKO 80 km/h a na ss widać ja Funkcjonariusz   Leci  80kmh
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: dam ss'y https://imgur.com/a/yDm9oIU

Ja, KozaczeQ zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez KozaczeQ.

Uszanowanie Police Officer III+I Yuki.*
Jechałem 50km/h obok spawnu sf1, wyprzedziłeś mnie prędkością 80km/h, przez co wysłałem próbę zatrzymania Ciebie, jechałeś dalej (z dobre 45-60s) do domku, przez co rozpocząłem działania pościgowe za tobą, wyszedłeś z pojazdu aby opłacić wolny domek, dostałeś z Tazera. Podliczyłem ci mandat, sprawdziłem Ciebie, miałeś wpis, za który dostałeś 30 minut. Wybrałeś mandat, przez co poszedłeś do więzienia na 30 minut, w trakcie transportu wyszedłeś z więzienia, za co zgodnie z taryfikatorem zostało doliczone ci 30 minut oraz 10 za wcześniejszą zniewagę.
Pozdrawiam, nie mogłem ci wtedy odpisać, były działania pościgowe.

4 minuty temu, Yuki.* napisał:

Jechałem 50km/h obok spawnu sf1, wyprzedziłeś mnie prędkością 80km/h, przez co wysłałem próbę zatrzymania Ciebie, jechałeś dalej (z dobre 45-60s) do domku, przez co rozpocząłem działania pościgowe za tobą, wyszedłeś z pojazdu aby opłacić wolny domek, dostałeś z Tazera. Podliczyłem ci mandat, sprawdziłem Ciebie, miałeś wpis, za który dostałeś 30 minut. Wybrałeś mandat, przez co poszedłeś do więzienia na 30 minut, w trakcie transportu wyszedłeś z więzienia, za co zgodnie z taryfikatorem zostało doliczone ci 30 minut oraz 10 za wcześniejszą zniewagę.

a nwm może byś wpadł na taki pomysł że nie każdy ma światłowód i to nie moja wina że mnie wywaliło ?

5 minut temu, Yuki.* napisał:

na ss widać jak Funkcjonariusz SAPD jedzie 80km/h jak to wytłumaczysz ?

[2020-06-03 17:43:24] [Output] : KozaczeQ. [235]: nc nmg zrobic bo mam ping

[2020-06-03 17:43:24] [Output] : KozaczeQ. [235]: duĹĽy 4k

tu są logi w których informowałem o moim pingu

na każdej klawiaturze jest takie cos jak TAB naciskasz i wpisujesz KozaczeQ. 

masz tam moje LP i PING

1 minutę temu, darkmon napisał:

Detective darkmon się kłania. 

Nie wiem dlaczego skarga jest pisana na mnie skoro ja wykonywałem tylko transport. Z mojej perspektywy wyglądało to tak jakbyś wyszedł z serwera, więc doliczyłem Panu do kary 90 minut. 

Kolejny który nie ma TABA

6 minut temu, KozaczeQ. napisał:

na każdej klawiaturze jest takie cos jak TAB naciskasz i wpisujesz Kozacze

No właśnie, zrobiłem to, widziałem 30-40pingu. Poza tym, pisałeś to, jak prosiłem ciebie o dokumenty.

Wyrzuciło ciebie gdy darkmon Ciebie transportował.

Teraz, Yuki.* napisał:

No właśnie, zrobiłem to, widziałem 30-40pingu. Poza tym, pisałeś to, jak prosiłem ciebie o dokumenty.

Wyrzuciło ciebie gdy darkmon Ciebie transportował.

nwm skąd ci sie wzięło że miałem 40pingu przez 3/4 akcji miałem 6k pingu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin