Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Cheetah-a 2.2ft bez nitra

GhostKern
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Pojazd ten wystawiam poglądowo chcę zobaczyć jakie dostanę za niego oferty jeżeli cena mi się nie spodoba pojazd zostaje zemną. :D

Model: Cheetah
ID: 20770
Pojemność silnika: 2200cm3
Przebieg pojazdu: 10963km
Dodatki:
Jest to FT bez nitra baki 90/75. Pojazd posiada Ciemnoniebieskie lampki oraz licznik.
Cena: Zachęcam do oferowania.
Coś od siebie: Fajne autko. :D
SS’y: https://imgur.com/a/VLQuG2A

Lampki mam takie same w bullecie i wiem jak one są słabo widoczne więc to na minus ( obecnie jedne z najdroższych lampek tak słabo widoczne, śmieszne xd) no bym powiedział 800k. 

Jak coś to nie chce kupić bo siana nie mam tylko pisze ile moim zdaniem jest warty ten czitek.

Edytowane przez Freszuu

Godzinę temu, Freszuu napisał:

Lampki mam takie same w bullecie i wiem jak one są słabo widoczne więc to na minus ( obecnie jedne z najdroższych lampek tak słabo widoczne, śmieszne xd) no bym powiedział 800k. 

Jak coś to nie chce kupić bo siana nie mam tylko pisze ile moim zdaniem jest warty ten czitek.

Ty masz granatowe 0 0 116 a stasiu ma 0 0 255 więc on ma te bardziej "widoczniejsze".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin