Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

@LOCK

Dominik'
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Turismo
ID: 
57701
Pojemność silnika: 2200 cm3
Przebieg pojazdu:9590,7 km
Modyfikacje pojazdu: atrapa nitro (1010), stereo, felgi (1081), moduł UP1, moduł UP3, tablica rejestracyjna (CO VID19), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), ogranicznik prędkości, wykrywacz fotoradarów, radio CB
Wymienię na: Turismo z innymi lampkami byle nie "(███)/(███)" W przypadku wymiany za Ranchera Longa jakaś dopłata z strony właściciela. Nie chcę lamp "(███)/(███)"  
Coś od siebie: Super szybko wyglądający pojazd ^^.
SS’y:unknown.png

Edytowane przez Dominik'
[BAKI] 90/75 SZYBKI 20% C;

Teraz, KropsoN napisał:

Ile mam Ci dopłacić skoro oferty mam wyższe niż Turismo jest warte?

Nie wiem jakie ty masz oferty ale wiem ze ja tez mam spoko ofki w kasie za mojego turka a nawet skoro masz ofki w gotówce i niby lepsze czemu oferujesz go w paru postach skoro niby jest ''więcej wart"?

Teraz, Dominik' napisał:

Nie wiem jakie ty masz oferty ale wiem ze ja tez mam spoko ofki w kasie za mojego turka a nawet skoro masz ofki w gotówce i niby lepsze czemu oferujesz go w paru postach skoro niby jest ''więcej wart"?

Ostatnia najwyższa oferta to 2.795kk, a oferuję tylko dlatego iż jedyna szansa na to bym go oddał, to wymiana na Turismo o tej samej lub większej wartości, pozdrowionka :angel:

Teraz, KropsoN napisał:

Ostatnia najwyższa oferta to 2.795kk, a oferuję tylko dlatego iż jedyna szansa na to bym go oddał, to wymiana na Turismo o tej samej lub większej wartości, pozdrowionka :angel:

No nie wiem ja za turka ofke najsłabszą miałem 2.75kk od poprzedniego właściciela który handluje autkami a co do twojego longa jeżeli nie chcesz nic dopłacać ja ci nie każę możesz sprzedać sobie tego longa za te "2.795kk" bo tak jak mówię ja nie muszę mieć jakiś "unikatów" za które niekoniecznie dostanę taką samą ofertę jaką rzekomo masz ty bo są gusta i guściki jednym się spodobają te lampki drugim nie wiec wiesz jak jest ja cię do niczego nie zmuszam ;) 

1 minutę temu, Dominik' napisał:

No nie wiem ja za turka ofke najsłabszą miałem 2.75kk od poprzedniego właściciela który handluje autkami a co do twojego longa jeżeli nie chcesz nic dopłacać ja ci nie każę możesz sprzedać sobie tego longa za te "2.795kk" bo tak jak mówię ja nie muszę mieć jakiś "unikatów" za które niekoniecznie dostanę taką samą ofertę jaką rzekomo masz ty bo są gusta i guściki jednym się spodobają te lampki drugim nie wiec wiesz jak jest ja cię do niczego nie zmuszam ;) 

Ale ja Cię do niczego również nie zmuszam, zaoferowałem wymianę, napisałeś że jakbym dopłacił to ok, zapytałem ile dopłaty i tyle. A oferty za tego Longa mam wysokie głównie dlatego że jest 3 dostępny na serwerze, a nie przez lampy. 
Nie róbmy zbędnego spamu, powodzonka ;)

Teraz, KropsoN napisał:

Ale ja Cię do niczego również nie zmuszam, zaoferowałem wymianę, napisałeś że jakbym dopłacił to ok, zapytałem ile dopłaty i tyle. A oferty za tego Longa mam wysokie głównie dlatego że jest 3 dostępny na serwerze, a nie przez lampy. 
Nie róbmy zbędnego spamu, powodzonka ;)

Wiem że mnie również do niczego nie zmuszasz ale gdybym napisał ci ile bym chciał dopłaty to prawdopodobnie byś nic nie odpisał 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin