Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na K3rtoz - Oskarżony przez Prezes^

DzikLeksi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: K3rtoz
    Data i godzina zdarzenia: 2020-06-09 15:55 
    Pełen opis sytuacji: Dostałem informacje od znajomego,że specialna grupa antyterrorystów wtargnęłana strefe DM. Szybko pojechalem na strefe i wziąłem longa. Zaczałem taranowac sikawke policyjna , oraz przypadkiem przejechalem Kadeta, za co dostałem prawko na 12h, ale tę skarge piszę w innej sprawie. Kiedy dostałem prawko sikawka zaczela mnie swoim strumieniem wody przyblizac do funkcjonariuszy poza DM. Udało sie to kierwocy sikawi, ale kiedy spytałem się funkcjonariusza za co jestem zatrzymany, ten odpowiedział,że za ostrzał z broni palnej do fonkcjonariusza SAPD. Na filmie nie widać nawet żebym używal takowej broni ani nawet celował do fonkcjonariusza, więc dlaczego dostałem bez podstawnie wsadzony do więzienia ?
    ✔ Zostałeś/aś przeniesiony/a do więzienia.
✔ Powód: Użycie broni wobec SAPD
✔ Czas, który musisz odsiedzieć to 60 minut/y

Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/z3MQkBI

Wklejam za prezesa, poprosił mnie

Edytowane przez JestemLeksi

Dzień dobry. Police Officer I K3rtoz.

Więc tak przechodząc do skargi. Była akcja na DM SWAT gdzie jak doskonale widać brałeś w nim udział. W ten czas jak SWAT próbowało wydostać ten pojazd funkcjonariusze jak i kadeci byli w obrębie DM gdzie osłaniali SWAT. Polecenie od SWAT do kadetów gdzie mogli używać tylko teazer było proste. strzelić z teazera do każdego co oddawał strzały w naszym kierunku. Jak widać na nagraniu nie było mnie tam, byłem gdzieś indziej. Po zakończonej akcji było was 3 w radiowozach i ja się zapytałem innych funkcjonariuszy o każdego z was. Było pytanie czy ty kogoś z nas zabiłeś. Odpowiedz była nie. A 2 pytanie było czy strzelaliście, odpowiedz była twierdząca. Sam fakt że byłeś w radiowozie dawał mi jasno do myślenia że jednak strzelałeś. Jak się pytałem ich jak widać mnie okłamali. Podczas jazdy do więzienia niby się tłumaczyłeś że to nieprawda, ale wiesz ilu takich było? Rzecz jasna że ci nie uwierzyłem. Mogłeś dostarczyć mi wcześniej nagranie świadczącej o swojej niewinności ale nie pomyślałeś. W skrócie, byłeś w nieodpowiednim miejscu o nieodpowiednim czasie. Jednak na nagraniu widać że coś przeskrobałeś i wolałeś sobie poodwalać. Co do samej skargi to widać twoją niewinność oraz czekam na decyzje zarządu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin