Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

@LOCK

Adrianovy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa nieruchomości: Domek przy brzegu x2
ID nieruchomości: 558 + 544
Cena za dobę: 2x96pln
Cena: Oferty od 30k
SS’y: 
https://imgur.com/a/IFdVRhO
Coś od siebie: konkretna miejscówka więc liczę na konkretne oferty. Posesja pomieści masę aut jak i łodzi z dala od wścibskich somsiadów!

Edytowane przez Adrianovy

21 minut temu, Adrianovy napisał:

Mimo braku kuriera jest nadal świetne miejsce na ulokowanie swojego dobytku. Jeśli oferta Cię nie interesuje na moich warunkach, żegnam.

Nie, nie jest, bo nie ma już kuriera, co za tym idzie natężenie ruchu znacznie spadło, tym samym nie ma zbytnio sensu dawać aut przed domek. //5,5k

Edytowane przez Unteroffizier_Hans

25 minut temu, Unteroffizier_Hans napisał:

Nie, nie jest, bo nie ma już kuriera, co za tym idzie natężenie ruchu znacznie spadło, tym samym nie ma zbytnio sensu dawać aut przed domek. //5,5k

Wymyślajcie dalej jak mnie przekonać do tego, że ta miejscówka jest warta tyle co domek w Prickle Pine ;)

8 minut temu, Adrianovy napisał:

Samo to ile miejsca oferuje nieruchomość wywyższa ją ponad zwykłe domki ;)

Po pierwsze - nie wiem co nazywasz "zwykłym domkiem"; po drugie - domek ten jest usytuowany w niekorzystnej lokacji pod względem łatwego i szybkiego dostępu do mechanika, stacji paliw etc., co sprawia, że ten domek jest gorszy niż przykładowo domki przy kompo w LV.

Edytowane przez Unteroffizier_Hans

1 minutę temu, Unteroffizier_Hans napisał:

Po pierwsze - nie wiem co nazywasz "zwykłym domkiem"; po drugie - domek ten jest usytuowany w niekorzystnej lokacji pod względem łatwego i szybkiego dostępu do mechanika, stacji paliw etc., co sprawia, że ten domek jest gorszy niż przykładowo domki przy kompo w LV.

Nie dla osób, które chciałyby mieć gdzie trzymać kilkanaście aut. Nie zamierzam się z Tobą dłużej przegadywać. Nie jesteś zainteresowany to żegnam.

Teraz, Adrianovy napisał:

Nie dla osób, które chciałyby mieć gdzie trzymać kilkanaście aut. Nie zamierzam się z Tobą dłużej przegadywać. Nie jesteś zainteresowany to żegnam.

Żeby trzymać kilkanaście aut, to się kupuje inne nieruchomości typu Burger Shot, a nie jakieś domki po środku niczego. A kończysz dyskusję, bo zwyczajnie nie masz racji ;D

1 minutę temu, Unteroffizier_Hans napisał:

Żeby trzymać kilkanaście aut, to się kupuje inne nieruchomości typu Burger Shot, a nie jakieś domki po środku niczego. A kończysz dyskusję, bo zwyczajnie nie masz racji ;D

To kwestia gustu gdzie się chce mieć własny kąt. Nie wszyscy potrzebują być w centrum uwagi i czuć się kłębkiem świata ;) Coś jeszcze masz do dodania?

To kwestia gustu gdzie się chce mieć własny kąt. Nie wszyscy potrzebują być w centrum uwagi i czuć się kłębkiem świata ;) Coś jeszcze masz do dodania?

Oho, widzę, że schodzimy na inne tematy, kolejny dowód, że nie masz racji. Mogę dać 6k, nie więcej cejotku.

6 minut temu, Unteroffizier_Hans napisał:

Oho, widzę, że schodzimy na inne tematy, kolejny dowód, że nie masz racji. Mogę dać 6k, nie więcej cejotku.

Faktycznie, taki dowód jaki z Ciebie detektyw. Jeśli brakuje Ci kogoś do pogadania to wejdź sobie na jakiś czat i tam bądź sobie irytujący. W każdym bądź razie trafiłeś do złego wątku jeśli tego szukałeś. Choć muszę przyznać, że Ci się udało.

Edytowane przez Adrianovy

Faktycznie, taki dowód jaki z Ciebie detektyw. Jeśli brakuje Ci kogoś do pogadania to wejdź sobie na jakiś czat i tam bądź sobie irytujący. W każdym bądź razie trafiłeś do złego wątku jeśli tego szukałeś. Choć muszę przyznać, że Ci się udało.

Prawda jest taka, że gdybyś wystawił ten domek za normalną cenę, a nie wywaloną w kosmos, to bym się nie przyczepił. Chyba tylko dla Ciebie byłem "irytujący", bo mam rację B). Najlepiej zrób @LOCK i wystaw to za tydzień z normalną ceną, ewentualnie z dopiskiem "Oferty" w rubryce z ceną. Detektywem nie jestem tylko wykazałem minimum pomyślunku, aby wykazać, że wystawiany przez Ciebie domek nie jest warty tyle ile wołasz. Żegnam i nie pozdrawiam.

2 minuty temu, Unteroffizier_Hans napisał:

Prawda jest taka, że gdybyś wystawił ten domek za normalną cenę, a nie wywaloną w kosmos, to bym się nie przyczepił. Chyba tylko dla Ciebie byłem "irytujący", bo mam rację B). Najlepiej zrób @LOCK i wystaw to za tydzień z normalną ceną, ewentualnie z dopiskiem "Oferty" w rubryce z ceną. Detektywem nie jestem tylko wykazałem minimum pomyślunku, aby wykazać, że wystawiany przez Ciebie domek nie jest warty tyle ile wołasz. Żegnam i nie pozdrawiam.

To, że Tobie nie podoba się moja oferta obchodzi mnie tyle co zeszłoroczny śnieg. Jeśli nie jesteś zainteresowany to się nie wypowiadaj. Gdyby ktoś chciał kupić tą posesję to zapraszam do negocjacji ale nie wmawianiem mi, że jest ona nic nie warta.
Trzymaj się ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin