Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na darkmon, Moszu - oskarżony przez Rainy, Nexisten

davyS
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @darkmon oraz @Moszu, nie jestem w stanie powiedzieć, czy ktoś jeszcze z funkcjonariuszy się znajdywał na tym pościgu.
    Data i godzina zdarzenia:  16 czerwca, około godziny 19:30
    Pełen opis sytuacji: Pościg rozpoczął się w San Fierro, rozpoczął go funkcjonariusz darkmon prawdopodobnie za przekroczenie prędkości. Wszystko w tamtym momencie szło normalnie, kiedy dojechaliśmy do skrzyżowania w SF obok lotniska przyłączył się do pościgu biały premier (którego widać po prawej stronie na screenie) który działał na naszą niekorzyść. Uczestniczył on w pościgu cały czas, gdy dojeżdżaliśmy do Los Santos zaczął się prawdziwy cyrk.. Do pościgu przyłączył się każdy możliwy pojazd w tamtym momencie napotkany na drodze, jeden z kurierów był na tyle skory do pomocy SAPD, że z pełnym impetem wjechał w nas wbijając siebie w ścianę (nadal nie zauważyłem czegokolwiek na temat tego, aby gracze odłączyli się od pościgu). Na dwupasmówce obok plaży w Los Santos pościg zakończył się przez jednego z kuriera, który umyślnie zajechał nam drogę blokując maskę samochodu a funkcjonariusze (i nie tylko) postanowili nas zablokować. I teraz mam takie małe pytanie do Was, czy Wy te bindy typu "Odłącz się od pościgu w innym wypadku użyjemy przymusu bezpośredniego!" macie tylko w przypadkach, gdy ktoś Wam przeszkadza w pościgu? A nawet jeśli ja nie zauważyłem tego bindu a faktycznie ktoś z Was go puścił, to gdzie te środki przymusu bezpośredniego? Bo po całek akcji każdy się rozjechał jakby nigdy nic. Nawet na poniższym screenie widać wokół nas sześciu zwykłych graczy, czy tak wyglądają pościgi w życiu realnym? Gdzie jak sami pokazujecie w artykułach i mówicie, że chcecie iść w stronę jak najlepszego poziomu RP.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: @Nexisten https://imgur.com/a/Hn8zoEz

Ja, Rainy zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Rainy

Detective I darkmon się kłania.

2 minuty temu, Rainy napisał:

skrzyżowania w SF obok lotniska przyłączył się do pościgu biały premier

Biały premier, który został przez Ciebie staranowany. 

Co do bindów na temat odłączenia się nie używam takowych, więc nie miałem możliwości aby nakazać odłączyć się osobom postronnym, ponieważ byłem zajęty prowadzeniem pościgu. Taranowałeś wszystko co się rusza, więc nie mogliśmy Ci pozwolić na dalszą ucieczkę. Pragnę również zauważyć, że w pościgu brały udział tylko dwie osoby, więc nie mieliśmy możliwości rozgonienia osób postronnych, ponieważ byliśmy skupieni na prowadzeniu pościgu. 

Na screenie nie widzę zbyt dużych uszkodzeń na premierze, poza tym to nie ja prowadziłem pojazd, siedziałem tylko jako pasażer. Taranowaliśmy wszystko co się rusza? największy ruch był w okolicach lotniska, gdzie właśnie tam przyłączył się biały premier a ciężko jest omijać coś, co powtarza Twoje ruchy i nie zwraca uwagi na to, że odbywa się pościg i coś z syrenami i światełkami na dachu jedzie. 

Edytowane przez Rainy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin