Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na <SAPD> - oskarżony przez <_SuchaR_>

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

W dniu 17.06.2020 o 14:17, _SuchaR_ napisał:

Funkcjonariusz @KubsoneK* dostał wtedy ostrzeżenie od administratora @Kacperix3 za taranowanie graczy. @c0veR stwierdził wtedy że nie znam zasad panujących w SAPD i nie mogę jeździć za kordonem policyjnym. A wiec odniosę się do tego stwierdzenia. Jak mogę znać zasady panujące w SAPD skoro nie udostępniliście ich graczom serwera co za tym idzie nie są świadomi że postępują źle. 

Skoro dostał ostrzeżenie, to w czym problem?

Gracze są świadomi, że postępują źle, skoro dostają ostrzeżenia na megafonie by odłączyć się od pościgu, ale mimo to nadal prowadzą pojazd za kordonem - tak jak w Twoim przypadku.

26.05.2020 To data napisania drugiej skargi w której oskarżonym był funkcjonariusz @CAT.. W tej skardze został on oskarżony o wzięcie auta z giełdy bez odegrania stosownej akcji RP. Rozumiem że funkcjonariusz mógł wziąć auto z pod giełdy lecz nie odegrał on żadnej akcji RP a tłumaczenie że blokował by ruch jest bezsensowne, ponieważ nie raz SARA bierze auta z tamtego miejsca i odgrywają wszystko normalnie. Odpowiedź oskarżonego w tej skardze brzmiała tak "Źle stał został odholowany." I nie odniósł się w żaden sposób do zarzutu nie odegrania akcji RP

MLk6z8x.png

08.06.2020 To data napisania trzeciej skargi w której oskarżonym był @FullaN. Został on oskarżony o odholowanie pojazdu po wykrzaczeniu się MTA. W tej skardze oskarżony zignorował totalnie moją skargę i nie przypatrzył się jej dokładnie odpowiadając na nią "Gdzie pisze, że o 15:16 sprawdzał pojazd?" Dokładnie widać że na nagraniu wywala mnie o 15:30 Czasu serwerowego, a wracam o 17:00 Wiec od czasu gdy mnie wywaliło minęła za ledwie 1min i 30sec. 

Pojazd był porzucony - został zabrany na parking policyjny, skąd funkcjonariusz mógł wiedzieć o Twoim wyrzuceniu z serwera?

16.06.2020 To data napisania mojej czwartej skargi w której oskarżonym był @Karafik. Oskarżony był on o bezpodstawne rozstrzelanie mnie na strefie DM. Według oskarżonego nie mogę przebywać na strefie DM jeżeli jest tam policja, a według @c0veR powinienem ustalić to najpierw z dowódcą. W tym miejscu znowu wychodzi na to że nie znam regulaminu, ale jak mogę go znać jeżeli nie ma go nigdzie udostępnionego. W dodatku gdy napisałem "co jest" i nawet nie celowałem do policji @Karafik powinien najpierw mnie uprzedzić że nie mogę tam przebywać a dopiero potem gdy nie wykonywał bym poleceń zacząć strzelać.

Funkcjonariusz mógł poczuć się zagrożony, tym bardziej, że była to strefa bezprawia.

17.06.2020 To data napisania mojej dzisiejszej skargi na @c0veR którą on osobiście zamknął i usunął komentując ją w następujący sposób "Ta, może jeszcze materiały byś chciał zobaczyć, nie ośmieszaj się.". Według mnie ta wypowiedź była na zerowym poziome a sam @c0veR jako oskarżony nie powinien oddalać mojej skargi

Skarga całkowicie bez sensu, gdyby nie on to sam bym ją odrzucił. 

Przechodząc do końca mojej wypowiedzi - nie wiem co ta skarga ma na celu, oraz jaki jest jej powód, gdyż przedstawia ona tylko opis słusznie odrzuconych skarg.

Pozdrawiam.

Komisja Spraw Frakcyjnych przyjrzała się napisanymi przez Pana skargami, jednocześnie podzielamy decyzje Zarządu SAPD.

Zarząd SAPD nie może udostępnić wewnętrznego regulaminu frakcji z racji, iż on zawiera poufne informacje dla graczy. Z czego co się orientujemy, Pan otrzymywał ostrzeżenia, do których Pan się nie dostosował, co wiązało się z konsekwencjami.

Edytowane przez Fantus.<3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin