Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Funkcjonariusza FullaN, oskarżony przez K@milo$

K@milo$
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: FullaN
    Data i godzina zdarzenia: 29.06.2020, godzina około 20:30-21:00
    Pełen opis sytuacji: Po wejściu na serwer wszedłem na pomysł z kolegą aby rozpocząć pościg wszystko fajnie po pewnym czasie zostałem złapany i otoczony ale pomyślałem ze uciekne biegnąc z garci pobiegłem az do spawna sf wtargnąłem na prywatną posesję po czym zostalem złapany i zakuty praz wsadzony do pojazdu podjechalismy na miejsce otoczenia przez funkcjonariuszy następnie @FullaN zabrał mnie do drugiego radiowozu ja odpowiadalem mu caly czas ze cytuje "z policja nie gadam " aż do czasu gdy przyszła wypowiedź na temat mandatu czy przyjmuję  napisałem ze nie a kara byla 8034 PLN iż wynika z tej kwoty ze powiniem odsiedziec w więzieniu okolo 83 minuty a nie 170 minut liczę zdjęcie kary poniewaz minęło juz 70 minut

PS. Po powiedzeniu ze nie przyjmuję mandatu kompletnie odcięło mi Internet żeby nie bylo ze uciekam od kary. Nie dąże do tego abyś dostał lote tylko oczekuje przeprosin oraz zdjecia juz kary ponieważ osiedzialem tyle ile powinienem 

Dowody: niestety nie posiadam ale dość duzo ilosc osob oraz funkcjonariuszy była swiadkami i moze zaświadczyć iż kara wynosiła 8034 PLN 

Dobry wieczór, z tej strony FullaN Police Officer l. Więc tak otrzymałeś mandat wy wysokości 8034 PLN. Posiadales również dwa wpisy czyli +60 minut, i wylogowales się z serwera czyli +30 minut(masz wszystko w taryfikatorze więziennym). Czyli 80min+ 60+30= 170 minut.

Pozdrawiam, FullaN

Edytowane przez FullaN
P

33 minuty temu, FullaN napisał:

Dobry wieczór, z tej strony FullaN Police Officer l. Więc tak otrzymałeś mandat wy wysokości 8034 PLN. Posiadales również dwa wpisy czyli +60 minut, i wylogowales się z serwera czyli +30 minut(masz wszystko w taryfikatorze więziennym). Czyli 80min+ 60+30= 170 minut.

Pozdrawiam, FullaN

Jakie wpisy mógłbyś powiedzieć ponieważ nie mam wglądu do tego

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin