Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z supportem Alpaka*

flvgx
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

uucdULm.png

Witam, z tej strony Młodszy Redaktor Filip_* z Redakcji Prasowej 4Life News, a dziś przeprowadziłem wywiad z Supportem @Alpaka*. Zapraszam do czytania.

m1AvIvZ.png

m4JFuc7.jpg

Alpaka* na terenie domku, w którym mieszka.

m1AvIvZ.png

Filip_*: Witam, z tej strony Młodszy Redaktor Filip_* z Redakcji prasowej 4Life News, czy chciałbyś udzielić mi odpowiedzi na kilka pytań?

Alpaka*: Witam, jasne, że tak.

Filip_*: Miło mi, więc może na wstępie opowiesz nam coś o sobie, jakie masz zainteresowania?

Alpaka*: Więc tak, mam na imię Dawid i na chwilę obecną mam 16 lat, mieszkam w województwie opolskim. Moimi głównymi zainteresowaniami są głównie gry komputerowe, sport, a dokładniej lekkoatletyka, oraz w niewielkim stopniu motoryzacja.

Filip_*: Miło mi Cię poznać. Jeśli chodzi o gry, to w jakie najczęściej grasz?

Alpaka*: Jeżeli chodzi o gry, to jest to przeważnie MTA, GTA 5, Euro Track Symulator oraz Sleeping Dogs. Czasami zdarzy mi się zagrać też w Fortnite.

Filip_*: Podoba mi się różnorodność. W jaki sposób trafiłeś na serwer 4Life?

Alpaka*: Na serwer trafiłem całkowicie przypadkiem, a dokładniej z odcinka na YouTube, gdzie po jego obejrzeniu stwierdziłem, że serwer jest fajny. Wtedy postanowiłem namówić mojego kolegę @Reqe*, z którym graliśmy na tak zwanym "pseudolu", żeby przenieść się tutaj i tak też się stało, zaczęliśmy rozgrywkę i gramy aż do dziś dobrze się bawiąc.

Filip_*: Interesujące, skąd pomysł na nick Alpaka*?

Alpaka*: Nick Alpaka* wziął się od zwierzęcia, które przyszło mi na myśl w tamtym czasie, znudzony już używaniem pseudonimu, jakim jest mój login, postanowiłem coś zmienić.

Filip_*: Rozumiem, od jak dawna grasz na serwerze i ile udało Ci się spędzić na nim czasu?

Alpaka*: Na serwerze gram niecałe dwa lata oraz spędziłem 2300 godzin.

Filip_*: Na serwerze przegrałeś dużo godzin, jest to wiele dobrej zabawy. Co udało Ci się osiągnąć przez ten czas?

Alpaka*: Przez czas mojej rozgrywki udało mi się zgromadzić sumę pieniędzy 3mln, rangę w administracji, jaką jest support, oraz kilku znajomych, z którymi często przesiaduję na teamspeaku.

Filip_*: Jak już dobrze wiemy, na serwerze pełnisz funkcję Supporta. Jaka była twoja reakcja, gdy zobaczyłeś swój nick w wynikach? Kiedy to było?

Alpaka*: Na początku nie wiedziałem, że się dostałem. Powiadomił mnie o tym @AdiZ. Jak zobaczyłem na forum powiadomienie o wynikach, gdzie zostałem oznaczony, to myślałem, że to sen i nie dowierzałem, wyniki zostały opublikowane 15 lutego owego roku.

Filip_*: Rozumiem, ciężkie jest wykonywanie Twoich obowiązków na randze Supporta?

Alpaka*: Śmiało mogę stwierdzić, że nie ma nic ciężkiego w moich obowiązkach, przeważnie jest to rutyna.

Filip_*: Może przejdźmy teraz do tematu frakcji. Byłeś/Jesteś w jakiejś frakcji?

Alpaka*: Moją jedyną frakcją było SAPD, które niestety musiałem opuścić ze względu, iż nie miałem czasu na pełnienie obowiązków frakcyjnych.

Filip_*: Aj, szkoda. Może powiesz coś o biznesach?

Alpaka*: Aktualnie biznesem, który mnie osobiście ciekawi jest 4Fight, bardzo dobrze go wspominam i myślę, że reaktywacja jest dosyć dużym plusem dla biznesów, poza 4fightem ciekawym biznesem jest YourCrazyWheel, jest to jakaś odskocznia od ciągłego zarabiania pieniędzy, czy też RP.

Filip_*: Ciekawie. Należysz do organizacji Thug 4Life. Opowiesz nam coś o niej? Kto jest jej liderem, jaka panuje tam atmosfera?

Alpaka*: Owszem, organizacja z dużym stażem na serwerze, z ciekawymi pojazdami, którą dowodzi @japkooo.. Panuję spokojna atmosfera, a może nawet czasami za spokojna.

Filip_*: Zbliżamy się do końca wywiadu, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?

Alpaka*: Jasne, na początku chciałbym pozdrowić @pluuum, z którym spędzam ostatnio najwięcej czasu. Czołowych smyków @lcarix, @Felixele, @Bandit37, oraz całą organizację Thug 4life, jak i każdego Czytelnika.

m1AvIvZ.png

zzG6Ply.jpg

Alpaka* na bazie organizacji Thug 4Life, do której należy.

m1AvIvZ.png

bXmypbz.png

Edytowane przez Filip_*

• Starszy Administrator
3 minuty temu, Filip_* napisał:

rangę w administracji, jaką jest suport

Taka drobna literówka się wkradła, Support piszemy przez 2 "p".

Poza tym nie mam zastrzeżeń, fajny wywiadzik. Pozdrawiam ;)

17 godzin temu, Princessa* napisał:

Taka drobna literówka się wkradła, Support piszemy przez 2 "p".

Poza tym nie mam zastrzeżeń, fajny wywiadzik. Pozdrawiam ;)

Poprawione, dziękuje za opinie :D

Również pozdrawiam ;)

Edytowane przez Filip_*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin