Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prośba o UB dla:BlackWorld zbanowany przez nie dostałem takiej informacji chociasz pytałem na forum

|BlackWorld|
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z mumble:BlackWorld
Powód zbanowania:Puszcznie muzyki na kanale publicznym
IP internetu, na który został nałożony ban:89.79.46.196
Nick admina banującego:Nie ma informacji w banach kto zbanował...
Opis bana:Puszcznie muzyki na kanale publicznym
Coś od siebie:Gram wieczorem na 4life i siedzę standardowo na mumble był u mnie kolega nie powiem trochę  wścibski i oczywiście kurde musiało mu się nudzić a że nie mam gadania na przycisk więc  puścił z telefonu do mikra Biebera przez ok.4sec albo 5sec bo dopiero po takim czasie się ogarnoł mam nadzieję że zrozumiecie .......

Zmienił mi się napis jak próbuje wbić na serwa zamiast ''Połączenie z serwerem zostało przerwane z powodu: The TLS/SSL connection has been closed''. piszę teraz ''Połączenie z serwerem zostało przerwane z powodu: Zdalny host zakończył połączenie''.

Kasiu droga naprawdę nie wiem bo nie miałem wtedy nakładki czyli nie widziałem kto był na kanale ;(( ,nikt nie powiedział czegoś  typu wyłącz to albo coś w tym stylu Proszę zlituj się na de mną chcą mnie wywalić z org że nie mam aktywności na mumble ;( Kasiu odpowiedz ;(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin