Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Prosba o UB gracza : Scyrix przez : Kasia105

Scyrix
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z mumble:Scyrix
Powód zbanowania:Cwaniakowanie
IP internetu, na który został nałożony ban:192.168.0.6
Nick admina banującego:ZbyK
Opis bana:Dostalem bana za to ze no przyznaje sie  zcwaniakowalem i powiedzialem cytuje : Kasia105 : " Zamknij morde " ja : " Grozisz mi " ona: " Tak zaraz ban dostaniesz " ja " to dawaj" i tak sie skonczyla historia
Coś od siebie: Ban mam juz prawie 3 tyg prosze was bardzo o ub i przepraszam wszystkich ktorzy byli wtedy na kanale oraz w szczegulnosci kasie . A te zamknij morde to pewnie kasia powiedziala bo troche ja zdenerwowalem ;c Za co naprawde ja przepraszam. ;c

Dla kasi na przeprosiny : http://imgur.com/ZJ0zfzP

Naprawde przepraszam cie kasiu prosze wybacz mi ;c 

Witam . Pisze z innego konta poniewaz nie moglem sie zalogowac na swoje (Chyba ktos mi sie wlamal) No wiec tak jezeli takie cos mialoby miejsce w przyszlosci mozecie mnie zbanowac na forum na serwerze oraz na mumble .  Chyba widzicie jak mi zalezy . + Przysiegam ze dana sytuacja nigdy w zyciu juz nie bedzie miala miejsca 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin