Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Supportem Winter.

matvs.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

vwPE3Le.png

Cześć, z tej strony Młodszy Redaktor matvs., a dzisiaj przychodzę do was z wywiadem, z Supportrem serwera @Winter.. Zapraszam do czytania!

0rv2c1J.png

O2paSuE.png

0rv2c1J.png

M - matvs.

W - Winter.

M: Witam, z tej strony Młodszy Redaktor matvs., z Redakcji 4Life News, czy ma pan czas, na udzielenie mi wywiadu?

W: Jasne, pytaj śmiało.

M: Świetnie, zatem przejdźmy, do pytań. Co możesz opowiedzieć, o sobie?

W: Nazywam się Szymon, mam aktualnie ukończone 16 lat, pochodzę z województwa pomorskiego i interesuje się sportami zimowymi, co można zauważyć między innymi, po moim pseudonimie, z gier.

M: Kiedy zacząłeś rozgrywkę, na serwerze i w jakich okolicznościach, na niego trafiłeś?

W: Rozgrywkę rozpocząłem dnia 29 Października 2016 roku, na serwer napotkałem się tak naprawdę przypadkowo.

M: Co możesz opowiedzieć, o swojej rozgrywce, na serwerze?

W: Na samym początku rozgrywki, tak jak każdy początkujący gracz, zdobywałem swoje pierwsze pieniądze, na pierwszy pojazd, a także serwerowe Life Points'y, na prace w kopalni, którą w tamtych czasach, oczywiście była kompletnie inna i cieszę się, że została ona, po latach usunięta oraz zmodernizowana, ponieważ wyszło, to tylko i wyłącznie na lepsze. Następnie miałem długą przerwę, od MTA i w 2018 roku, wróciłem na nowo, doszedłem do pierwszej frakcji i grałem regularnie, aż do tego momentu.

M: Interesujące, ale przejdźmy dalej. Wiemy, że jesteś we frakcji San Andreas Police Department, jaka panuję, w niej atmosfera?

W: We frakcji San Andreas Police Department znajduje się, od ponad roku, a dokładniej kwietnia 2019 roku. Jest to moim zdaniem, najlepsza frakcja na serwerze, a panuje tam świetna atmosfera, można poznać wiele wspaniałych osób oraz dowiedzieć się wielu informacji zarówno, na temat amerykańskiej policji, jak i również nauczyć się rozgrywki Role-Play. Obecnie posiadam tam stopień detektywa trzeciego stopnia i zasilam miejsce w jednostce Training Staff, która zajmuje się szkoleniem świeżych Officerów.

M: Na pewno, jest to wymagająca frakcja. Jaki masz obecnie majątek?

W: Mój majątek nie jest jakiś wygórowany, posiadam zaledwie Sabre 2.4 Sport, Cheetah'a 2.2 FT bez nitra oraz gotówke. Mój majątek to około 3.500.000 PLN.

M: Całkiem, spory majątek. Skąd wziął się twój pseudonim Winter.?

W: Mój nick, wziął się głównie z tego, że moją ulubioną porą roku jest Zima, a powodów jest wiele, ale główne jest to, że uwielbiam zimną temperaturę oraz jazdę na nartach, czy snowboardzie.

M: Jesteś w organizacji Silver Hawk, czy panuję w niej fajna atmosfera?

W: Tak, zgadza się, aktualnie jestem, w organizacji Silver Hawk, a nawet zasilam tam miejsce zarządu organizacji, moim zdaniem, jest tam świetna atmosfera, i każdy traktuje siebie, po koleżeńsku, myślę, że to jest najważniejsze, polecam oczywiście każdemu rozmyślenie, nad pojawieniem się, w jej szeregach.

M: Obecnie, nie jesteś w żadnym biznesie, na serwerze. Czy kiedyś byłeś w jakimś i czy rozglądasz się, żeby do jakiegoś dołączyć?

W: Aktualnie nie rozglądam się, nad żadnym biznesem, z uwagi na to, że mam już obowiązki frakcyjne, jak i organizacyjne. Byłem kiedyś, w biznesie "Studio Filmowe 4Life" i pełniłem tam stanowisko operatora kamery, wspominam to bardzo dobrze, lecz odszedłem, z powodu około miesięcznej przerwy od sceny MTA.

M: Dobrze, zbliżamy się do końca wywiadu, lecz jeszcze przed nami, ostatnie pytanie. Czy masz na serwerze, jakiś cel?

W: Moim celem, na serwerze jest dążyć tylko i wyłącznie w górę, awansować na wyższy stopień, we frakcji oraz reprezentować ją dobrze, tak samo, jak organizacje oraz ekipę serwera.

M: To koniec wywiadu, dziękuję ci za poświęcony czas, i udzielenie mi odpowiedzi, na pytania. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?

W: Chciałbym pozdrowić @NVXER @Ferdel1111 @WerkaGamerka @deluXe @LuKi16 @Wiesi3k. @Bilu. @Aksiu @KropsoN @Nicholaz @Iguana @Kenny.gg @K4nciasty - całą frakcję SAPD, organizacje Silver Hawk, ekipe serwera oraz czytelników.

0rv2c1J.png

m146n83.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin