Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Taki skromny powrocik...

TwinTurbo^
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie.. to jest tylko gra... gdybym byl inny to zoorganizowalbym dla serwera DDOSY, atak na forum etc.

Atak na forum powiadasz i jeszcze na serwer? Łee to niezły gangster z Ciebie jest.. 

Powiem tak, nie znam Cię, ale widziałem że byłeś lubiany przez graczy 4life i to wszystko zepsułeś dla jakiegoś serwera.. 

Moderacja

TwinTurbo - pomoc przy oprawie graficznej projektu, opieka ingame.

Widzę że nadal tam jesteś w administracji więc chyba za długo tutaj nie pograsz jak tam dostaniesz awans na administratora.. 

Cześć...

W dniu 20.04.2016 o 14:52, ViloX. napisał:

Panowie.. to jest tylko gra... gdybym byl inny to zoorganizowalbym dla serwera DDOSY, atak na forum etc.

Atak na forum powiadasz i jeszcze na serwer? Łee to niezły gangster z Ciebie jest.. 

Powiem tak, nie znam Cię, ale widziałem że byłeś lubiany przez graczy 4life i to wszystko zepsułeś dla jakiegoś serwera.. 

Moderacja

TwinTurbo - pomoc przy oprawie graficznej projektu, opieka ingame.

Widzę że nadal tam jesteś w administracji więc chyba za długo tutaj nie pograsz jak tam dostaniesz awans na administratora.. 

Cześć...

Doslownie mi chodzilo ze kazdy moze zorganizowac taki atak na serwer.

Jesli chodzi to tlumacze ze i tak swoj majatek przeznaczam na konkurs, a na serwerze chcialbym zajac sie tylko dawnym GFSA.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin