Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na yavoo, patrix102 - oskarżony przez HannahMontana

Xayah
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: yavoo, patrix102
    Data i godzina zdarzenia: 24.07.2020 23:04
    Pełen opis sytuacji: Przekroczyłem prędkość w terenie zabudowanym po czym złapali mnie owi funkcjonariusze i zaproponowali 1300 ziko mandatu. Więc napisałem "Dawaj mandat" a później "Ceju" więc funkcjonariusz patrix kazał mi pokazać bagażnik, pokazując go mnie zakuł, więc zapytałem "co robisz ceju" i mi doliczyli za podwójną obrazę. A do więzienia trafiłem za "podwójna obraza i odmowa mandatu", po pierwsze nie odmówiłem mandatu, a po 2 słowo "ceju" to nie obraza. Dla pewności zapytałem supporta i mi to potwierdził jak i sam administrator który jest w SAPD. 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/eT3Btbe

"Jako kara, być może nie.
Ale funkcjonariusz nie życzy, abyś zwracał się do niego w ten sposób, więc zostałeś ukarany."

@c0veR Chyba nie wiesz co piszesz, ponieważ przeczysz sam sobie. 

To że sobie nie życzy nie znaczy że mam być za to ukarany skoro powszechnie wiadomo że "cej" to nie obraza. Nie potrafiłeś też się odnieść do rzekomej "odmowy mandatu". Wyraźnie tak było widać że mandat przyjąłem, za tą niby obrazę mógł doliczyć kilka pln. Nie zmienia to faktu, jak sam to ująłeś "jako kara, być może nie". Wiele osób dostawało ostrzeżenia o treści "CJ to nie obraza". Dodam że patrix wykonywał tylko polecenia.

Chyba nie  powinienem zostać karany za coś, co nie jest zabronione? @c0veR  powinieneś rozpatrywać skargi bezstronnie, Ty tego nie potrafisz.

Miałem szczęście że nie napisałeś czegoś w stylu "to cadet, on może wszystko" :))

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin