Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Przeprosiny calego Serwera, Graczy oraz Administracji.

TwinTurbo^
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie...

Było to ok. 2 miesięcy temu gdy odszedlem... zaczęły się ataki na YD... poważne.. sprawa byla zgłoszona do Policji... i wlasnie w tym dniu na forum napisal jeden z graczy dziwny status... jaki? Nie pamietam ale byl on dziwny.. najbardziej mnie zdziwilo to ze byl to gracz 4Life... no wlasnie dlatego zaczalem oskarżac Was o te ataki... to byl MOCNY wlam na Forum, Serwer, I konta graczy... poprostu jak zobaczylem ten status gracza z 4L poczułem wsciekłośc... i zacząlem Was oskarżać... lecz to byl włam "na zamówienie"..

Administracjo i Gracze... chciałbym Was BARDZO przeprosić za moj czyn... mam dobre wspomnienia z tym serwerem i sam nie wiem jak moglem sie az tak wymknac z nerwów. Nie wiem czy mi to wybaczycie lecz... teraz zrozumialem, że Administracja nie jest taka podla... i że NIGDY ŻADNEJ KONKURENCJI by tego nie zrobila... przepraszam Ciebie ZbyK, NeX i XQward, bo czuje się winny, ze zepsulem w pewnym stopniu wizerunek serwera... naprawde 4L to jest NAJLEPSZY serwer w Polsce.. szczegolnie kiedy mysle o Graczach i Administracji... zrozumialem swoj bład..

To, że ktoś gra na innym serwerze nie ma nic do rzeczy.. was to właśnie najmniej powinno obchodzić. Wszyscy gracie tam gdzie chcecie i składa podania tam gdzie chce, może grać tu, a pisanie składać na lidera tam jak mu się znudzi to może wrócić tu.

To, że ktoś gra na innym serwerze nie ma nic do rzeczy.. was to właśnie najmniej powinno obchodzić. Wszyscy gracie tam gdzie chcecie i składa podania tam gdzie chce, może grać tu, a pisanie składać na lidera tam jak mu się znudzi to może wrócić tu.

:>

(To to wiess ten ufoludek i to drugie to na juterko)

Aha... Odszedles stąd niecały miesiąc temu... Po wynikach na supporta xD Płacząc w pożegnaniu że niby tyle zrobiłeś dla tego serwera a nikt nawet nie powiedział zwykłego "Dziękuję". Teraz wymyslasz inna historyjkę że totamtosramto, a prawda jest taka że właściciel tamtego serwera wywalił nas z ekipy i pech trafił że zapomniał zmienić hasła do ftp i mysql to są te twoje ataki. Nie pozdrawiam.

Aha... Odszedles stąd niecały miesiąc temu... Po wynikach na supporta xD Płacząc w pożegnaniu że niby tyle zrobiłeś dla tego serwera a nikt nawet nie powiedział zwykłego "Dziękuję". Teraz wymyslasz inna historyjkę że totamtosramto, a prawda jest taka że właściciel tamtego serwera wywalił nas z ekipy i pech trafił że zapomniał zmienić hasła do ftp i mysql to są te twoje ataki. Nie pozdrawiam.

Lel. Ja nie robilem zadnych atakow... mnie jakos zostawil... czytanie ze zeozumieniem...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin