Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na rekin.rw

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @rekin.rw
     Data i godzina zdarzenia: 20:28  28.07.20
    Pełen opis sytuacji: Otóż tak koło san fierro komisariatu zaczyna mnie gonić policjant podajże to był  @Moszu białą nebulą dołącza się do niego @rekin.rw  jeepem i zaczynają  mnie gonić jechałem dosyć dobrze nie skracałem a ni nic  dwa wyskoki zrobiłem z czego jeden był przez przypadek a  do drugiego zaraz przejdę... Jadę w stronę los Santos biała nebula jest cały czas za mną i zaczyna mnie chamsko taranować żebym zrobił bączka przez wpadłem w poślizg z kilka razy.Wjeżdżam na dm Nebula za mną zaczynam jechać gdziekolwiek,ale cały czas drogą w końcu zgubiłem ich. Wyjeżdżam z  dm wjeżdżam na autostradę w strone Lv zatrzymuje się na jakieś 5 minut po prostu stałem afk na środku jezdni bo musiałem odpisać ludzią. Nagle z tyłu podjeżdża @rekin.rw wychodzi z radiowozu  i próbuje mnie wyciągnąć z auta.Szybko odpaliłem auto  i jechałem autostradą nawróciłem i wjechałem na dm jechałem dosyć szybko.Przez przypadek wyskoczyłem drugi raz bo nie wiedziałem że to jest tak wielka górka na tym, to jest na lewo koło domu cj  ta górka.. Zblokowałem się z autem i nie mogłem wyjechać auto było za domkiem w East Los Santos. Wysiadłem z niego i zacząłem go pchać i sprawdzać czy policja za mną nie jedzie,nagle słyszę silnik zauważyli mnie w tym momencie zacząłem uciekać  skoczyłem z górki na autostradę tracą przy tym hp biegnę w  stronę domu. Nagle ktoś zaczyna strzelać mostu obracam się a tam 5 typa w mnie strzela zabija mnie gracz @_QwertY_ po czym piszę do niego że są sapdy na dm i dlaczego mnie zabiłeś? Napisał że to " to ty" i "sorry" po czym piszę do niego żeby auto mi wzięli gdzieś zepchnęli albo coś zrobili z nim żeby tam nie było... Po czym piszę do mnie @_QwertY_ że oni są w radiowozie a że ja mam wpis i że będę w więzieniu bo mają mój pid, za "CELOWE ZABÓJSTWO PODCZAS UCIECZKI PRZEZ KOLEGĘ".. Napisałem do rekina że ja tych ludzi nie znam a  @_QwertY_ to nawet nie jest mój kolega....  Po czym, po dosłownie 10 minutach jestem wrzucony do więzienia  na 240 minut za  to że jakiś Randomowe typy we mnie strzelały i zabiły podczas pościgu.

Ja nie będę odsiadywał kary za to że jakiś Random  mnie zabił :) 

Dowód, który to potwierdza całe zajście:  (mam rozmowę jak graccz @_QwertY_ napisał do mnie że mam wpis) 

Witam serdecznie!
Tak jak napisał oskarżyciel, dnia 28 lipca roku 2020. około godziny bodajże 20, patrolując miasto San Fierro wraz z moją partnerką- Police Officer I @DarkQueen dostrzegliśmy jadącego z olbrzymią prędkością pojazd mki,- Zion, nie myśląc długo podjęliśmy próbę zatrzymania ów pojazdu do kontroli drogowej. Kierujący ów pojazdem nie zwracał uwagi na polecenia wydawane przez nas do zatrzymania się (tj. polecenia wydawane przez megafon, oraz sygnały świetlne wraz z dźwiękowymi). 
Po nieudanej próbie zatrzymania pojazdu do kontroli przystąpiliśmy do pościgu zmechanizowanego, prosząc o wsparcie przez radio dołączyło się do nas kilka najbliższych patroli. Kierujący pojazdem mki,- Zion stwarzał olbrzymie zagrożenie w ruchu drogowym dla innych kierujących jak i przechodniów (tj. jazda pod prąd, wyskoki, liczne uderzenia w lampy czy też inne przeszkody). Szybko obecny na pościgu rRM09iB.png Sergeant I  @Sarius  który to pełnił funkcję Supervisor,-a podjął decyzje aby wobec uciekającego zastosować blokady manualne. Kierujący jednak nie oparł się im i uciekł na strefę DM, po wjechaniu na nią otrzymaliśmy ostrzał, nie narażając naszego zdrowia oraz życia wyjechaliśmy z ów strefy. Nasze patrole podzieliły się i szukaliśmy ów pojazdu wraz z kierującym po mieście Los Santos. Jadąc autostradą dostrzegłem podobny pojazd na autostradzie LS-LV, wraz z moją partnerką podjęliśmy decyzję o podjechaniu do pojazdu, okazało się wówczas, że jest to nasz poszukiwany kierujący, który to widząc nasz patrol odjechał prędko jadąc pod prąd na jednej z najbardziej ruchliwych autostrad w stanie San Andreas. Mimo szybko oraz dynamicznej jazdy nie udało nam się nadgonić ów pojazdu, ponownie przystąpiliśmy do
poszukiwania go. Natknęliśmy się na niego miedzy budynkami w dzielnicy East Los Santos, podejrzany widząc nasz radiowóz ruszył w ucieczkę pieszą, wydając rozkaz Police Officer I @DarkQueen ruszyła ona za nim w pościg pieszy. Na moście przy Grove Street, czaiło się kilku uzbrojonych mężczyzn, którzy to wcześniej oddawali w naszym kierunku strzały wraz z innymi patrolami obezwładniliśmy ich przy pomocy środków przymusu bezpośredniego w postaci Paralizatora mki,- Phazzer Enforcer oraz kajdanek. Funkcjonariuszka @DarkQueen zgłosiła że straciła podejrzanego z pola widzenia, co było dla nas dziwne. Postanowiliśmy poprosić  grono administracji serwera aby sprawdziła co się stało z naszym podejrzanym, okazało się że został on zabity przez ujętego już przez nas @_QwertY_.  Po przeanalizowaniu całej akcji i ustaleniu iż podejrzani znają się uciekinier został umieszczony przez PID za( 
celowe zabicie się / wyjście z serwera / użycie tpev). Jednym z dowodów może być to jak podejrzany napisał gdy został przez nas zakuty: LRW8FFU.png

Z poważaniem                      
                                        VugTeid.png Police Officer III+1   rekin.rw       
SRjob2k.png

Nie dostrzegliście tylko jak policjant dał mi ostrzeżenie(to nie byłeś ty) to was po prostu minąłem i dołączyliście się do niego. Dołączyły się 3 radiowozy Ty z jeepem i merit. Były tylko dwa wyskoki  z czego jeden to był przez przypadek.Jechałem pod prąd kiedy nikogo nie było na tej autostradzie byłem tylko ja i ty , a przejechałem z 10-40m wróciłem na prawidłowy pas i zawróciłem od razu. Nie znam gracza @_QwertY_ jak bym go znał to bym miał go w znajomych na serwerze jak i prywatnie :).To że typ chciał zostać zabity  to nie moja sprawa ja sobie uciekałem a oni we mnie strzelali tak samo w was. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin