Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na <rekin.rw>

iLoveMamana
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z serwera: iLoveMamana
Login z serwera: iLoveMamana
Nick osoby oskarżonej: @rekin.rw
Powód napisania skargi: 0RP podczas poscigu 
Data zdarzenia: 29 Lipca 2020, 22:51
Dowody: Nie posiadam.
Opis sytuacji: 

Jechałem sobie autem i zobaczyłem radiowóz SAPD więc go wyprzedziłem i zaczął mnie gonić pierwszy raz mu uciekłem następnie objechałęm spawn L.S i znowu zaczął mnie gonić więc skoczyłem przez hope na kanały, i z tego co widziałem odpuscił mi gdy byłem obok - Motel Jefferson i przyszedł support o nicku rekin.rw i zabrał mi prawo jazdy na okres czterech dni. Nie byłem pewny czy to on mnie ścigał, ale to nie istotne poczytałem regulamin ten w grze pod - F1 jak i ten na forum z tego linku. 

Nie było tam nic o RP - Roleplay, a zapomniałem dodać prawo jazdy zostało mi zabrane z powodem ''0 RP podczas pościgu, skoki przez kanały''

Coś od siebie: Jak dla mnie ten serwer polega na trybie rozgrywki - RPG i tak, rozumiem odgrywanie na /me i /do jakiegoś przepraszam ''syfu'' jest zrozumiałe, że ktoś dostaje za to kick'a ale w pościgach skok przez kanały to nie jest jakieś niewiadomo jakie łamanie zasad,w końcu to nie skok z MC.

Witam serdecznie!

Jeśli chcesz  uciekać skacząc przez kanały, okej nie ma problemu. Jednak po wyskoku odegraj że urwała Ci się miska olejowa, odpadł zderzak, cokolwiek co uniemożliwi dalszą ucieczkę tym pojazdem, a nie skaczesz, a wręcz prawie że dachujesz i jedziesz sobie dalej.  Nasza frakcja cechuję się ogromnym profesjonalizmem i nie możemy sobie pozwolić na takie zachowanie ze strony uciekającego, dlatego radiowóz za Tobą nie wyskoczył tylko przerwał pościg, a kara została nadana za skok.

Z poważaniem                     
VugTeid.png Police Officer III+1  rekin.rw       

Edytowane przez rekin.rw

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin