Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Muflus
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Uszanowanie, Inspektor milkilej z S.A. Road Assistance.

Pozwolę się odnieść do twojej skargi z błahym powodem. Jakbyś wiedział, lub nie wiedział ( szczerze ciężko mi ocenić stan twojego doinformowania w tej kwestii ) nie jesteśmy we frakcji od dzisiaj, ani od wczoraj. Rozumiem twoje zażalenie i twoją skargę, ale nie mogę w nią uwierzyć. Jako, iż działamy we frakcji od wielu miesięcy to wraz z Calvin'em tworzymy swoisty jednolity zespół. 
Regulamin to rzecz ważna, ale nie najważniejsza! Można robić coś razem zwiększając efektywność. Wezwałeś nas na zgłoszenie i powiedz mi jak długo czekałeś? Powiem Ci, że nie raz taka jedna laweta zrobi więcej niż 3, które sobie po prostu pracują powoli robiąc swoją robotę. Nie dziwiłbym się gdyby była godzina 15, 400-500 graczy, oraz ja wraz z Calvin'em sami w jednej lawecie. Jednak jest noc, jedna wielka nuda, a właśnie my działamy tak samo, a nawet lepiej pracując razem :D.

Podsumowując:
Regulamin jest ważny, ale nie najważniejszy, ponieważ są w nim rzeczy, które można zmienić. aby działał lepiej. Pracownicy najlepiej wiedzą jak działa frakcja, oraz jak będzie ona działa wydajniej i efektowniej.
Bardzo się cieszę, że pozostał w twojej głowie regulamin frakcji, podczas twojego pobytu w akademii! Jesteśmy dumni, że okiełznałeś taką wiedzę, życzymy szczęścia w następnym podejściu, może wtedy uda ci się ją ukończyć!
To tak na tyle :D.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin