Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Sartinek

flvgx
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Sartinek
    Data i godzina zdarzenia: 30.07.2020 około godziny 20:15
    Pełen opis sytuacji: Więc wszedłem sobie na DM i przyglądałem się akcji SAPD na DM. Nagle dostałem z tazera i zostałem wyprowadzony z DM oraz wsadzony do więzienia na 120 minut, 60 min za wpisy i 60 min za ostrzał, którego nie dokonałem.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Dowodem są logi, że nie nikogo nie zabiłem, oraz to, że odsiedziałem dodatkowe 60min.

Ja, Filip_* zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

No siemka, że tak powiem moim skromnym zdaniem jest to twoja 2 skarga w której próbujesz błędnie udowodnić swoją niewinność, co mnie bardzo bawi. Słuchaj ostrzał to jak sama nazwa mówi jest ostrzałem lecz nie miałeś tyle szczęścia i nikogo z naszych nie zabiłeś.. Gdybyś kogoś zabił dostałbyś 90 minut. Teraz druga sprawa... Nie dokonałeś ostrzału ? Bo ten chłopek na bullecie stojący i dokonujący drive bay praktycznie zawsze co jesteśmy na DM to nie byłeś ty... to ktoś z podobnym nickiem, oraz z identicko skinem ;)  Pamiętaj że pisząc skargę za wsadzenie do Jaila to musisz ty udowodnić swoją niewinność a w tym przypadku musisz udowodnić to ża ani jeden strzał z twojego ""Kałaszka"" i był oddany w naszą stronę. Tyle ode mnie czekam na wypowiedz zarządu.

43 minuty temu, Sartinek napisał:

lecz nie miałeś tyle szczęścia i nikogo z naszych nie zabiłeś..

Nie potrzebne mi szczęście, jakbym chciał to bym Was na tym DM'ie zabił, ale tego nie zrobiłem.

44 minuty temu, Sartinek napisał:

Nie dokonałeś ostrzału ?

Nie, nie dokonałem.

45 minut temu, Sartinek napisał:

Bo ten chłopek na bullecie stojący

Nie stałem na żadnym Bullecie, Bulletem kierował Veeito :)

47 minut temu, Sartinek napisał:

to ktoś z podobnym nickiem

Chyba ta

47 minut temu, Sartinek napisał:

oraz z identicko skinem ;)

Każdy może mieć takiego skina jak ja mam

48 minut temu, Sartinek napisał:

musisz udowodnić to ża ani jeden strzał z twojego ""Kałaszka"" i był oddany w naszą stronę.

To wy musicie udowodnić, że strzał oddałem. ŚWIADEK TO NIE DOWÓD!!!!

Wychodzę jeszcze z zapytaniem skąd informacja że ja nakazałem cie umieścić w wiezieniu za ostrzał. Bo ja akcją nie dowodziłem, nie byłem najwyższym stopniem na akcji. Ja cie tylko złapałem jak zostaliście potraktowani tazerem wsadziłem do radiowozu funkcjonariusza  @VenomeQ I oddaliłem się z miejsca akcji bo musiałem pilnie zakończyć służbe.

3 minuty temu, Sartinek napisał:

skąd informacja że ja nakazałem cie umieścić w wiezieniu za ostrzał.

Nie napisałem, że to Ty kazałeś mnie umieścić za ostrzał, skarga jest na ciebie ponieważ to ty mnie trafiłeś z tazera, a następnie wyprowadziłeś z DM. Jeśli jest taka możliwość, to proszę aby @VenomeQ się wypowiedział kto dał nakaz aby wsadzić mnie do więzienia na dodatkowe 60 minut. 

Edytowane przez Filip_*

Ja nie wiem kto dał owy nakaz bo jak już wspomniałem nie było mnie ani na kanale taktycznym ani przy samej akcji jak was podliczali inni funkcjonariusze. Ja w tym momencie zakańczam te rozmowę bo i tak do niczego to nie prowadzi. zwłaszcza brak jakichkolwiek dowodów z twojej strony. Miłego dnia życzę.

1 minutę temu, Sartinek napisał:

zwłaszcza brak jakichkolwiek dowodów z twojej strony.

W cale nie odsiedziałem 120 minut, w cale nie ma logów gdzie venomeq napis że dodatkowe 60 min za ostrzał. 

Pozdrawiam 

Edytowane przez Filip_*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin