Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pochwała na pracownika Orwell chwalony przez Zkazaniec

Zkazaniec
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Zkazaniec
Nick osoby chwalonej: Orwell
Przebieg akcji: Wszedłem sobie na serwer by  sprawdzić jak tam porządek na org. Widzę, auto na PP, wezwałem taxi, gdy dojechałem do PP oraz odebrałem auto okazało się że nie dam rady wyjechać nim pod górę bo wszystkie oponki szlak trafił (Docherty PP obok eastar basin) Akurat pracownik Orwell przyjechał na PP by oddać auto które zabrał (nwm z kąd) i zauważył że mam problem  z wyjechaniem (napisałem też że oponki szlak strzelił i że nie dam rady), On wziął lawetę, dał na chwile auto które zabrał na bok. Po czym wziął auto na lawetę i wyholował mnie na górę. Napisałem że dziękuję. I za czołem powoli jechać i męczyć się w stronę wulkanizatora gdy pracownik napisał mi że mam chwilkę poczekać to  mnie podholuje do wulkanizatora, to skłoniło mnie do napisania pochwały ponieważ prawdopodobnie do samego wulkanizatora jechał bym z 20 min  dlatego że są górki, i jeszcze wszystkie rozwalone oponki (choć był blisko do niego ale i tak miał bym wielkie trudności jechać pod górkę z rozwalonymi oponkami).
Data i godzina akcji: 05.08.2020 20:00
Dowody:  https://imgur.com/a/p9aeTAn

Edytowane przez Zkazaniec

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin