Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Skipowsky - oskarżony przez ALFO.NSO

At77.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Skipowsky
    Data i godzina zdarzenia: 8-15 godzina okolo 21:10 lub 20
    Pełen opis sytuacji: Jechałem za SAPD bo był poscig, miałem w planie zrobić akcje rp ,złapali uciekiniera na moscie i podjechałem żeby zrobić wywiad rp. Podjechałem do nich i podszedł Skipowsky  i mi zakłada blokade na koło ja do niego *kutafonie* odjechałem kawałek i podjechałem za chwile znów w to samo miejsce i podbiegłem do innego policjanta chciałem tylko, poprwadzic wywiad o tej sytuacji , z paralizatora mnie wział Skipowsky  i do radiolki gdzie mi krzyknął 5400pln za obraze sapd cos takiego i utrudnianie pracy sapd. Fajna frakcja która po części powinna zajmować się RP a tego kompletnie nie robi, i kara graczy za chęć uczestniczenia w RP.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Fretkaaa. ktora siedziała w radiolce obok ktorej mnie zatrzymano i byla cala akcja, tez inni funkcjonariusze.

Ja, ALFO.NSO zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

*Wklejam za gracza*

Witam Police Officer III Skipowsky.

Sytuacja wyglądała tak że jechałeś za nami od San Fierro  następnie gdy pościg się zakończył  podjechałeś  do nas i sobie stanąłeś bardzo blisko radiowozów.Więc Podszedłem do ciebie i napisałem abyś odjechał a ty odpowiedziałeś mi "Bo co".I nagle wyskoczyłeś ze swoim ciekawym RP jako iż ze jesteś z TVP i chciałbym zrobić wywiad.Więc po tym można wywnioskować że jedyne co chciałeś zrobić to denerwować oraz utrudniać prace SAPD. A więc po tym ciągłym powtarzaniu tobie odjedz odjedz stanąłeś dalej i podszedłeś do funkconariusza i udawałeś że chcesz wywiad.Utrudniałeś prace SAPD pod tym względem że były działania po pościgowe a ty biegasz pomiędzy radiowozami.Wracając do napisania w moją stronę "kutafonie" Bardzo mnie to uraziło dlatego dostałeś mandat.Łącznie mandat dostałeś za: Utrudnianie pracy SAPD + Zniewaga funkconariusza na służbie.Miałeś mnożnik x3 dlatego mandat tyle wyniósł.Tyle ode mnie czekam na wypowiedź zarządu.

3 minuty temu, Urgi_Burgi napisał:

Ja nie powiedziałem ,że to on zrobił ;) Zrobił to @Rother

To doprecyzuj zdanie, ale twoja wypowiedź nic nie wnosi do tej akcji, nie jesteś żadnym świadkiem itp.

Edytowane przez At77.
literóweczka

46 minut temu, Skipowsky napisał:

Witam Police Officer III Skipowsky.

Sytuacja wyglądała tak że jechałeś za nami od San Fierro  następnie gdy pościg się zakończył  podjechałeś  do nas i sobie stanąłeś bardzo blisko radiowozów.Więc Podszedłem do ciebie i napisałem abyś odjechał a ty odpowiedziałeś mi "Bo co".I nagle wyskoczyłeś ze swoim ciekawym RP jako iż ze jesteś z TVP i chciałbym zrobić wywiad.Więc po tym można wywnioskować że jedyne co chciałeś zrobić to denerwować oraz utrudniać prace SAPD. A więc po tym ciągłym powtarzaniu tobie odjedz odjedz stanąłeś dalej i podszedłeś do funkconariusza i udawałeś że chcesz wywiad.Utrudniałeś prace SAPD pod tym względem że były działania po pościgowe a ty biegasz pomiędzy radiowozami.Wracając do napisania w moją stronę "kutafonie" Bardzo mnie to uraziło dlatego dostałeś mandat.Łącznie mandat dostałeś za: Utrudnianie pracy SAPD + Zniewaga funkconariusza na służbie.Miałeś mnożnik x3 dlatego mandat tyle wyniósł.Tyle ode mnie czekam na wypowiedź zarządu.

ALFO.NSO nie miał złych zamiarów nie chciał utrudniać lub zakłócać pracy SAPD, chciał tylko poprowadzić z Wami RP, niestety nie daliście mu tego poprowadzić. Same zachowanie ALFO.NSO było spowodowane (jak powyżej wymieniłem) brakiem chęci z waszej strony o poprowadzenie RP. Chciał tylko wykonać fajne Rp ale w zamian dostał karę grzywny i blokadę na koło. Nie dajecie innym graczom uczestniczyć w RP lub nawet obserwować waszej pracy (sam użytkownik który w tej skardze się wypowiedział @Urgi_Burgi tak napisał, ale niestety zedytował treść ale mam SS które to potwierdza, sam nie raz spotykam się sytuacjami gdzie karacie graczy za nic) 

Pozdrawiam życzę miłej nocy, każdą odpowiedź ze strony zarządu szanuje.

***Wklejam za @ALFO.NSO****

Edytowane przez At77.
literóweczka i DODANIE wątku z zarządem

32 minuty temu, At77. napisał:

ALFO.NSO nie miał złych zamiarów nie chciał utrudniać lub zakłócać pracy SAPD, chciał tylko poprowadzić z Wami RP, niestety nie daliście mu tego poprowadzić. Same zachowanie ALFO.NSO było spowodowane (jak powyżej wymieniłem) brakiem chęci z waszej strony o poprowadzenie RP. Chciał tylko wykonać fajne Rp ale w zamian dostał karę grzywny i blokadę na koło. Nie dajecie innym graczom uczestniczyć w RP lub nawet obserwować waszej pracy (sam użytkownik który w tej skardze się wypowiedział @Urgi_Burgi tak napisał, ale niestety zedytował treść ale mam SS które to potwierdza, sam nie raz spotykam się sytuacjami gdzie karacie graczy za nic) 

Pozdrawiam życzę miłej nocy, każdą odpowiedź ze strony zarządu szanuje.

***Wklejam za @ALFO.NSO****

Lecz wasze RP jedyne co prezentuje 

/me umarł

/do udane

Większość nie potrafi rozwinąć RP i piszę po łebkach.Jeszcze odniosę sie do sprawy że owy gracz wjechał pomiędzy radiwozy wysiadł i nagle napisał /me wyciąga mikrofon.Odrazu mogłem stwierdzić że owy gracz potrafi odegrać tyle co napisałem wyżej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin