Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Iguana oraz fretkaa.- oskarżony przez baziu

baziu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Iguana @fretkaa.
    Data i godzina zdarzenia: 15 sierpnia 2020
    Pełen opis sytuacji: Dnia 15 sierpnia 2020 robiłem pościg z kolegą @nywis', zaczęło się od kontroli przez @Iguana i następnie zacząłem uciekać. Podczas pościgu oczywiście można było zobaczyć brak profesjonalizmu kierowania samochodem typu policyjnym przez funkcjonariuszkę @fretkaa.. Przechodząc do tematu, pościg trwał 7 minut, zaczął się od SF i skończył w LV. Pod koniec pościgu funkcjonariusze postanowili wyjść z serwera (co było zdziwieniem). Ps wszystko widać na nagraniu jak otwieram taba i wpisuje nicki. Po pościgu oczywiście napisałem kilka reportów, że funkcjonariusze wyszli podczas pościgu, przyjęli je, lecz nie wiedzieli co się z nimi stało. Po tym zdarzeniu myślałem, ze nie dostanę wpisu ponieważ funkcjonariusze wyszli sobie podczas pościgu(co było ich winą), lecz się myliłem i dzisiaj dnia 23 sierpnia 2020 pracując na tunerze zostałem złapany przez kilku funkcjonariuszy, a powodem był wpis, który dostałem przez wine funkcjonariuszy.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Tutaj link do filmiku z całego pościgu oraz log ze złapania [2020-08-23 13:29:18] [Output] : * [15.08.2020] Ucieczka przed SAPD//Commander LuKi16 (Wpisasny za Police Officer III fretkaa.) (GG.)

Ja, baziu zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez baziu

Powiem szczerze, że tak przejrzałem tą skargę 2x i dalej nie wiem co ona ma na celu... co ty chcesz mi pokazać bo za bardzo nie mam pojęcia czym się kierowałeś wypisując mnie tam, ale jak mam cokolwiek tutaj wytłumaczyć co w moim odczuciu jest bezcelowe to w momencie kiedy byliśmy na moście dzielącym BB od autostrady LV wywaliło mnie z gry więc co ja mam do twojego pościgu? 

Edytowane przez Iguana

1 minutę temu, Iguana napisał:

No i co ty chcesz tutaj pokazać bo tak się zastanawiam... szczęście że jestem administratorem i jestem w stanie się wytłumaczyć z twojej postawy. W momencie kiedy byliśmy na moście mnie wywaliło z gry co mogę udowodnić logami więc no kurcze nie wyszło ci tym razem. Po za tym przez ile ja prowadziłem 20 sekund?... więc nie wiem co ma na celu ta skarga.

Tak wywaliło was w tym samym momencie.... Ja widzę sens skargi, ponieważ za nic dostałem wpis i status poszukiwanego, przypomnę was nie było w grze podczas pościgu...

Czekaj, że co proszę?!... uważasz że za nic dostałeś wpis i status poszukiwanego?... to jest normalne zachowanie każdego funkcjonariusza w momencie zgubienia osoby ściganej bądź wywalenia nas z samego środka pościgu w przypadku braku w pobliżu jednostek, to najzwyczajniej w świecie taka osoba dostaje wpis do komputera więc o co ty masz pretensje? po za tym jak będzie trzeba ja sobie udowodnię moje wyrzucenie z gry logami z tego dnia więc nie wiem czy chcesz się jeszcze bardziej pogrążyć... najśmieszniejsze jest i tak to, że piszesz tą skargę tydzień ponad po fakcie, a powodem tego jest złapanie twojej osoby więc kurczę...

Edytowane przez Iguana

11 minut temu, Iguana napisał:

Czekaj, że co proszę?!... uważasz że za nic dostałeś wpis i status poszukiwanego?... to jest normalne zachowanie każdego funkcjonariusza jak zgubimy ściganego bądź nas wywali z samego środka pościgu, a nie ma w pobliżu jednostek, to najzwyczajniej w świecie taka osoba dostaje wpis do komputera więc o co ty masz pretensje? po za tym jak będzie trzeba ja sobie udowodnić ci to mogę logami z tego dnia, że mnie wywaliło więc nie wiem czy chcesz się jeszcze bardziej pogrążyć...

Wiem za co są statusy, ale wpis oraz danie statusu poszukiwanego  za waszego "laga" ma oznaczać to, że muszę siedzieć w więzieniu?. Ja gdybym sobie wyszedł z gry dostałbym pakę na pid, a jak wy wychodzicie to cierpi osoba uciekająca. Ps dzięki SAPDY za repkę, dużo mi do 1k nie brakuje.

Edytowane przez baziu

2 minuty temu, Iguana napisał:

Wywaliło mnie z gry więc nie ja dałem ci ten wpis... więc nie rozumiem dalej dlaczego jestem tutaj oznaczony?

Brałeś współudział w pościgu to cie też oznaczyłem.

Okey, ale nie masz powodów do pisania na mnie skargi, bo ja jedynie co zrobiłem to prze prowadziłem na tobie zatrzymanie drogowe. Tyle ode mnie czekamy na zarząd bo twoimi argumentami nie dojdziemy do porozumienia.

Edytowane przez Iguana

1 minutę temu, Iguana napisał:

Okey, ale nie masz powodów do pisania na mnie skargi, bo ja jedynie co zrobiłem to prze prowadziłem na tobie zatrzymanie drogowe. Tyle ode mnie czekamy na zarząd bo twoimi argumentami nie dojdziemy do porozumienia.

Ok zwracam honor, wina leży po stronie fretki, więc myślę, że zarząd coś z nią zrobi.

Z tego co widzę znalazłem tylko taki wycinek nie wiem czy to coś udowodni, ale nie mam nic do ukrycia
image.png.4599c8da74670e72406fc201c9a8b30d.png|

Nawet napisałem, że mnie wywaliło.
21:47 To moment w którym pytałem ciebie o dokumenty więc no widać, że szybko wszedłem do gry po crashu... zajęło mi to z dobre 5 minut co jest nie możliwe przy relogu. 

Edytowane przez Iguana

5 minut temu, Iguana napisał:

Z tego co widzę znalazłem tylko taki wycinek nie wiem czy to coś udowodni, ale nie mam nic do ukrycia
image.png.4599c8da74670e72406fc201c9a8b30d.png|

Nawet napisałem, że mnie wywaliło.
21:47 To moment w którym pytałem ciebie o dokumenty więc no widać, że szybko wszedłem do gry po crashu... zajęło mi to z dobre 5 minut co jest nie możliwe przy relogu. 

Tak zapytałem się co to było, ale gdy zapytałem się czy dostałem wpis to nie raczyliście odpisać, tematu nie ruszałem, aż do dzisiaj, gdy okazało się, że dostałem wpis.

Witam, na wstępie od razu mówię, że mnie nie wywaliło, tylko musiałam kończyć z powodów prywatnych, którymi nie muszę się z wami dzielić, przepraszam, ale miałam ważniejsza sprawę, niż pościg w gierce.  Następna sprawa to w połowie  pościgu zamieniłam się miejscami z Iguaną i on prowadził radiolkę, również z tego co pamietam Iguane wywaliło dopiero w LV, a nie na moście. Nie rozumiem również sensu skargi mogliśmy ciebie zgubić, albo cokolwiek innego i tak czy siak miałbyś wpis lub mandat do zapłaty. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin