Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Iguana oraz fretkaa.- oskarżony przez baziu

baziu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, fretkaa. napisał:

Witam, na wstępie od razu mówię, że mnie nie wywaliło, tylko musiałam kończyć z powodów prywatnych, którymi nie muszę się z wami dzielić, przepraszam, ale miałam ważniejsza sprawę, niż pościg w gierce.  Następna sprawa to w połowie  pościgu zamieniłam się miejscami z Iguaną i on prowadził radiolkę, również z tego co pamietam Iguane wywaliło dopiero w LV, a nie na moście. Nie rozumiem również sensu skargi mogliśmy ciebie zgubić, albo cokolwiek innego i tak czy siak miałbyś wpis lub mandat do zapłaty. 

Tak zgubić po 1 zakręcie.. i nagle nie było ciebie na serwerze. Sens skargi jest bo ja na was czekałem, nie uciekałem co widać na nagraniu. 

Edytowane przez baziu

Wytłumaczyła ci przecież, że musiała kończyć przez sprawy prywatne więc nie miała innego wyjścia, a co do mojego prowadzenia radiowozu to rzeczywiście przejąłem przed mostem BB>LV bo wtedy fretka wyszła z gry co tłumaczy powód wypisany wyżej, ale na filmie widać, że to już na moście mnie nie ma w grze tym bardziej, że pościg trwał jakieś 5 minut więc no jak na moje skarga jest bezsensowna na mnie jak i na nią.. Dowody w postaci logów dane więc no nie wiem o co ty masz dalej do nas pretensje.

Edytowane przez Iguana

4 minuty temu, Iguana napisał:

Wytłumaczyła ci przecież, że musiała kończyć przez sprawy prywatne więc nie miała innego wyjścia, a co do mojego prowadzenia radiowozu to rzeczywiście przejąłem przed mostem BB>LV bo wtedy fretka wyszła z gry co tłumaczy powód wypisany wyżej, ale na filmie widać, że to już na moście mnie nie ma w grze tym bardziej, że pościg trwał jakieś 5 minut więc no jak na moje skarga jest bezsensowna na mnie jak i na nią.. Dowody w postaci logów dane więc no nie wiem o co ty masz dalej do nas pretensje.

Mam i będę miał pretensje bo bez powodu siedziałem w pace. Do tego ja pościgu nie skończyłem wjeżdżając na DM czy coś podobnego tylko na was czekałem i do tego dostałem wpis za co nie powinienem.

3 minuty temu, fretkaa. napisał:

No tak przecież każdy powinien idealnie jeździć i nigdy nie może popełnić błędu, przecież nikt w życiu nie wypadli z drogi, tylko zawsze każdy perfekcyjnie jeździ, tak? 

Z tego co słyszałem od kolegów frakcji  to nie potrafisz jeździć.

Edytowane przez baziu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin