Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Pytanie do wszystkich dot. bana BMA

hyh135
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich bardzo serdecznie, wie ktoś czy może jest jakiś sposób na uzyskanie unbana na serwerze jeżeli dostało się perma BMA ? ponieważ chciałbym sobie z kolegą pograć który już odczekał rok i chciałby pograć właśnie ze mną na 4 life bo to najfajniejszy serv jaki jest.

Dopisek ''bma'' dopisuje się zazwyczaj do ''karygodnego'' zachowania gracza przy otrzymaniu kary według uznania nadającego. Ja jako były Administrator tego serwera uświadamiam ci że osoba posiadająca w karze dopisek ';bma'' może napisać apelacje jeśli poczuwa się do winy i ma mocną chęć poprawy swojego zachowania.

Edytowane przez Wiesi3k.

XD dobra chyba ci gosciu cos pojebal

5 godzin temu, hyh135 napisał:

Nie zabrania ? ale mój kolega hypereg napisał apelację i właśnie taki był powód odrzucenia. Szkoda ze przez to nigdy nie bedzie mogl zagrac no chyba ze jest jakis sposob jeszcze

BMA = BRAK MOŻLIWOŚCI APELACJI

Już unbana nie dostaniesz chyba ze sie dogadasz z adminami.

3 godziny temu, myven napisał:

XD dobra chyba ci gosciu cos pojebal

BMA = BRAK MOŻLIWOŚCI APELACJI

Już unbana nie dostaniesz chyba ze sie dogadasz z adminami.

Odpowiedź na zerowym poziomie, czy to o kulture chodzi czy o samą prawdę. Pan Wiesiu ładnie wytłumaczył.

22 godziny temu, hyh135 napisał:

Ok tylko ja nie mam bana tylko moj kolega który chciałby pograć na serwerze i żałuję swojego zachowania to mu apelacje odrzucili tylko dlatego że BMA jest :/

Napisalem ci wyzej BMA to BRAK MOŻLIWOŚCI APELACJI czyli nie może apelować. 

Po 2. Napisalem już, że można się z adminem dogadać ;D.

9 godzin temu, Wiesi3k. napisał:

Wszystko zależy od osoby nadającej i rozpatrującej apelacje od kary.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin