Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na patrix102 - oskarżony przez tobia$z7cm

tobia$z
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Uszanowanie Sergeant II fAITH_, Police Department San Andreas.

Pierw wyjasnie osobie rozpatrującej skargę jak wyglądał pościg, naturalnie Pan Tobiasz7cm uciekał drogami po San Ferro pojazdem marki Savanna, i z relacji oficera Patrix notorycznie wyskakiwał oraz taranował radiowóz oraz innych użytkowników ruchu drogowego - nie było mnie wtedy jeszcze na pościgu. Po moim dołączeniu był tak zwany CODE-100 (uciekinier zagubiony) który po chwili ukazał mi się przed maska radiowozu w dzielnicy Eastern Basin w czerwonym Bullecie prowadzadzonym przez: Prokop. Naturalnie pościg został wznowiony w kierunku Garver Bridge, po przejechaniu bramek oplatnosciowych uciekinier w przeciągu 15 sekund staranował 4 pojazd oraz 2 razy mój radiowóz - co jest chyba rekordem dotychczasowym. Następnie kierował się w stronę Las Venturas lecz na zjeździe Fort Carson - Fallow Bridge zdecydował się pojechać pod prąd gdzie wybił się w powietrze i wydachował. Na przedstawionym niżej nagraniu jest sytuacja przedstawiona. Łącznie z użyciem teleportu na event Pana Tobiasza lub reconnecta na serverze, które mogę sadzić po nagłym zniknięciu gracza: Tobia$z7cm z przedziału pasażerskiego pojazdu marki Bullet.

*Glosy z nagrania zostały ucięte z powodu rozmów oficerów, oraz kody wewnątrz frakcyjne zostały zamazane.*

Z poważaniem,

Sergeant II fAITH_

- Edit, w trakcie relogu, uzycia komendy /tpev przez tobia$z7cm bullet nawet podskoczył.

Edytowane przez fAITH_

58 minut temu, fAITH_ napisał:

- Edit, w trakcie relogu, uzycia komendy /tpev przez tobia$z7cm bullet nawet podskoczył.

Nie wiem po co dalej twierdzisz, że użyłem /tpev lub się wylogowałem skoro w logach wyraźnie widać, że tak nie było. Na filmie może to tak wygląda ale auto stało pod ścianą i nie miało mnie gdzie wysadzić więc zostałem jakby przeteleportowany do najbliżej drogi (co widać na mini mapie). Od minuty 0:42 widać na mini mapie jak uciekam w strone sf. Później 0:54 widać mnie w tle.

58 minut temu, fAITH_ napisał:

notorycznie wyskakiwał oraz taranował radiowóz oraz innych użytkowników ruchu drogowego

Nie mogłem taranować radiowozu bo byłem ciągle przed nim. Innych użytkowników ruchu drogowego też nie mogłem taranować bo uciekałem przez wioski i praktycznie nikogo nie spotkałem. Dopiero w SF zaczepił mnie bullet, który taranował mnie a nie ja go ( ten sam co na filmie).

Miałem się już nie wypowiadać, ale skoro @fAITH_ sam nie potrafi przeanalizować swoich dowodów to musiałem. Poza tym za nim się wypowiesz warto by było przeczytać skargę w której wyraźnie jest napisane, że nie wylogowałem się z serwera i nie używałem /tpev i jest to udowodnione poprzez logi w których łatwo sprawdzić czy taka sytuacja miała miejsce.

Czekam na wypowiedź kogoś wyższego rangą.

Edytowane przez tobia$z7cm

56 minut temu, fAITH_ napisał:

Prokop. Naturalnie pościg został wznowiony w kierunku Garver Bridge, po przejechaniu bramek oplatnosciowych uciekinier w przeciągu 15 sekund staranował 4 pojazd oraz 2 razy mój radiowóz - co jest chyba rekordem dotychczasowym. Następnie kierował się w stronę Las Venturas lecz na zjeździe Fort Carson - Fallow Bridge zdecydował się pojechać pod prąd gdzie wybił się w powietrze i wydachował.

To już nie ja kierowałem, więc to nic nie wnosi do tej skargi i do moich mandatów.

8 minut temu, tobia$z7cm napisał:

To już nie ja kierowałem, więc to nic nie wnosi do tej skargi i do moich mandatów.

Do mandatów nie, ale do ucieczki już Tak.

Przeglądając ponownie materiał zauważyłem teraz ze "bledem" udało ci się zniknąć z mojego pola widzenia. Nie wiem jak skarga się rozstrzygnie. Jak pisałem wyżej użycie tpeva / reloga zostało wywnioskowane potem jak twoja postać opuściła czerwonego bulleta i nie znalazła się w moim P.O.V. - tylko po drugiej stronie ulicy.

Jedyne co teraz mogę dodać to jedynie; officer Patrix102 nie jest niczemu winny w tej sytuacji, gdyż wykonywał czynności z mojego raportu.

Uszanowanie! To znowu ja Police Officer Patrix102 . Po przeanalizowaniu materiału stwierdzam sam iż błędem z naszej strony było to że powiedzieliśmy że był robiony tpev/relog. Faktycznie zobaczyłem w tle uciekającą osobę czyli prawdopodobnie pana który zginął z P.O.V Officera Faitha . Nie chcę teraz zgrywać niewiniątka dlatego jestem skory zadośćuczynić panu Tobiaszowi tą sytację Jeżeli również pragniesz przeprosin i słów skruchy Z całej mocy przepraszam cię iż popełniłem błąd podczas służby. Jeśli organy zarządu nałożą na mnie karę nie będę się wypierać. Proszę jeszcze raz o wybaczenie jeszcze raz mojego błędu. Myślę że zrozumie mnie również Pan panie Tobiaszu i po prostu beż żadnej kłótni dogadamy sięi pogodzimy jak normalni ludzi.
Jeszcze raz przepraszam i kłaniam się Police Officer Patrix102.
(Jeśli pragniesz porozmawiać o tym proszę napisz i spotkamy się na Mumblu)

Edytowane przez patrix102
Źle opisane zostało

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin