Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Co to sie stanelo? - Samobójca na moście, punkt medyczny i pacjent z chorym sercem.

Deilo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

X5PgcCZ.png

SAMOBÓJCA NA MOŚCIE DOWNTOWN

W dniu 2 października br. około godziny 22:00 do Centrum Powiadamiania Ratunkowego wpłynęło zgłoszenie o tym, że na moście wylotowym z San Fierro w kierunku Las Venturas stoi dwóch mężczyzn, którzy chcą skoczyć. Jak udało mi się dowiedzieć - powodem dla którego chcieli odebrać sobie życie były problemy rodzinne oraz zawodowe. Na miejsce natychmiast został skierowany śmigłowiec LPR - Ratownik 16, Jednostka Ratowniczo Gaśnicza nr 1 z Los Santos, oraz policyjny patrol. 

g37VOFm.gif

Kilkanaście minut negocjacji strażaków z desperatami udało się namówić ich do bezpiecznego zejścia z mostu na ziemię. Pod opieką ratowników z załogi R16 zostali przewiezieni do szpitala w Las Venturas w celu dalszych obserwacji. Niestety nie udało mi się zapytać przybyłych służb o więcej informacji. Prawdopodobnie trafią pod opiekę lekarza psychiatry. Ruch na tym moście odbywał się wahadłowo jednym pasem. 

g8RGsts.gif

Godzinę później w San Fierro w dzielnicy Ocean Flats został utworzony punkt medyczny. W namiocie utworzonym przez ratowników z frakcji SAMD można było oddać krew potrzebującym jej bardziej, gdyż są duże braki, czy teży przebadać się pod kątem drobnych urazów. Niestety podczas utworzonego punktu medycznego do CPR trafiło zgłoszenie o zasłabnięciu mężczyzny nieopodal Punktu Medycznego. Na szczęście czujni ratownicy ( @DeeLayT* @KapitanKox(prawdziwy)) natychmiast podjęli się działań i udali się na miejsce zgłoszenia, gdzie zastali swojego pacjenta. Okazało się, że choruje on na serce i jakiś czas temu przechodził on operację. Prawdopodobnie był to zawał. Pacjent natychmiast został przewieziony przez medyków do szpitala. Jego życiu nic nie zagraża.

9zAn9Sf.gif

Na miejscu zdarzenia pracowali

San Andreas Police Departament:

@QumiK^,^

San Andreas Fire Departament:

@JohnMacTavish* @gertex11

Podjednostka SAMD - Lotniczego Pogotowie Ratunkowe

@KapitanKox(prawdziwy) @K@milo$

___

Punkt Medyczny zabezpieczali

@DeeLayT* @KapitanKox(prawdziwy) @Fox. @Visteros

Jak widzimy służby są zawsze gotowe. Nigdy nie wiedzą co czeka ich na miejscu. Dlatego każda frakcja na serwerze zasługuje na podziękowania i wielki SZACUNEK. 

Dziękuję za uwagę! Mam nadzieję, że się spodobał ten artykuł poza moim statusem. Chciałbym przeprosić jednocześnie służby, jeżeli w jakiś sposób utrudniałem wykonywanie RP, lecz raczej to się nie zdarzało :) 

Edytowane przez Deilo

28 minut temu, xWolfQ napisał:

Zastanawia mnie w jaki sposób dostałeś się za strażakami na górę mostu, zwykły cywil nie powinien tam wchodzić no ale okej ;D

Widzisz drogi Wolfie, byłem na miejscu zdarzenia szybciej niż oni, zostali panowie poinformowani, że mają nie zwracać uwagi na mnie. Trzeba poprostu wiedzieć co i jak. Gdybym utrudniał zostałbym poinformowany o tym

Edytowane przez Deilo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin