Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na BloodD - oskarżony przez Kaszka*

BaMoMi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @BloodD
Data i godzina zdarzenia: 19.10.2020 ok 10:40-11:25
Pełen opis sytuacji: Więc tak zacznijmy, że jechałem w stronę stacji paliwowej (easter basin)  obok HQ w San Fierro od strony Foster Volley. Zauważyłem radiowóz, w którym jechał @VenomeQ i zacząłem za nim jechać. Na wysokości sweeperów (Doherty) zacząłem wyprzedzać radiowóz z dozwoloną prędkością 120km/h
([2020-10-19 10:52:14] [Output] : - Ograniczenie prÄ™dkoĹ›ci zostaĹ‚o ustawione na 120km/h.) - tuż za skrzyżowaniem przyspieszyłem do 133km/h,
([2020-10-19 10:52:26] [Output] : * [UWAGA] Funkcjonariusz VenomeQ Nakazał Ci się zatrzymać!
[2020-10-19 10:52:26] [Output] :  * (( Zanotowana prÄ™dkość to 133 km/h ))
) - po czym zahamowałem i skręciłem na stację paliw - w tym momencie @VenomeQ rozpoczął pościg za mną. Zacząłem uciekać w stronę farmy. Na skrzyżowaniu Foster Valley/Doherty dojechał oskarżony ( @BloodD) i pojechaliśmy w stronę tunelu. Pokręciliśmy się po farmie i ruszyłem w stronę skrzyżowania Foster Valley/Doherty wjechałem pod prąd na autostradę i jak najszybciej zjechałem na swój pas (prawy), zacząłem jechać w stronę w kopalni i w tym momencie (https://imgur.com/NU0tlEO@VenomeQ skrócił sobie drogę przez zielony pas ([2020-10-19 10:55:21] [Output] : Kaszka* [155]: co to za skracenie...).  Pojechaliśmy w stronę AP i wjechaliśmy na autostradę do SF na rozbiciu w stronę kopalni i LV skręciłem w prawo (kopalnia) po czym szybko nawróciłem i wjechałem w zjazd, który prowadził w stronę AP, niestety uderzyłem w betonową barierę i przejechałem po pasy zieleni w stronę drogi na farmę - wtedy już zacząłem powoli odjeżdżać od policjantów. Na wysokości byłego kuriera owych policjantów już za mną nie było. Zacząłem udawać się w stronę bazy SARA, gdzie znów na zakręcie uderzyłem w metalową barierę i wywróciłem się na dach. Jako iż, myślałem, że zgubiłem policjantów wraz z kolegą @LucjuszGarnkiewicz wyszliśmy i odwróciliśmy samochód za pomocą komendy /op  - ([2020-10-19 10:58:24] [Output] : âś” Pojazd zostaĹ‚ obrĂłcony.). Zawróciłem i udałem się w stronę giełdy od 250k w LV. Zacząłem krążyć obok G1 i parkingu policyjnego i udałem się w stronę przechowalni LV. Wtedy oddałem swój samochód mojemu koledze @LucjuszGarnkiewicz i wziąłem jego deluxo po pewnym czasie - ([2020-10-19 11:01:11] [Output] : âś” WyjÄ…Ĺ‚eĹ›/WyjęłaĹ› pojazd o ID 60086 z przechowalni.) , ponieważ musiałem odejśc od komputera. Po czym nagle kolega na discordzie poinformował mnie krzycząc (krzyczał, bo odszedłem od komputera), że uderzył w barierki przed bazą jakieś organizacji (obok przebieralni, w pobliżu baza TSA) i powiedziałem mu, żeby napisał reporta do administracji, żeby mu wytepała te moje auto na przechowalnie to go później zabiorę ze sobą i pojeździmy dalej razem. Kolega powiedział, że za chwile to zrobi, ponieważ coś musiał też zrobić u siebie w domu. No i wtedy do niego przyjechałem i mówi, że już napisał reporta to powiedziałem mu, że odjadę i przyjadę dopiero jak wytepa, żeby jakiś radiowóz przez przypadek mnie nie zauważył. No i przejeżdżałem przez spawn w LV (obok przechowalni) - i w tym momencie zauważyłem radiowóz, który porusza się na włączonych sygnałach świetlnych w stronę przebieralni i mojego kolegi. Wtedy się zatrzymałem, gdy radiowóz odjechał od razu zacząłem uciekać (oczywiście policjant, który jechał w tym radiowozie mnie nie zauważył). Wtedy mój kolega powiedział mi, że auto zostało wytepane i przyjechali nagle policjanci. No i mówi mi, że mam dostać bana i wtedy się zapytałem za co? No i po chwili dostałem odpowiedź, że za jakieś kombinacje. Wtedy się zdziwiłem, bo przecież zmienienia auta nie jest zabronione - tak mi się wydaje. No i kolega mówi, że musi wyjąc mój pojazd z przechowalni i, że założono mi blokadę na koło. No i przyznam, że wtedy się zdenerwowałem, bo @LucjuszGarnkiewicz powiedział, że auto było jakoś zakleszczone przez ponad 5 minut. No i mówię koledze, że skoro nie było ich za mną jakoś ok 10 minut no to chyba oczywiste, że już mnie nie gonią i, żeby owym policjantom to powiedział. No i mówi, że poinformował i policjanci odpowiedzieli, że pościg nie był zakończony. No i wtedy napisałem do @VenomeQ co on sobie myśli, że będą mi wyciągać auto z przecho i zabierać na PP i dostałem odpowiedź, że to nie on jest dowódcą i, żebym napisał do @BloodD co uczyniłem - [2020-10-19 11:08:22] [Output] : >> VenomeQ [63]: no co ty sobie myslisz?[2020-10-19 11:08:41] [Output] : >> VenomeQ [63]: ucieklem wam auto jest na przecho i jeszcze bedziecie go zabierac?[2020-10-19 11:09:00] [Output] : << VenomeQ [63]: to juĹĽ nie do mnie, ja nie dowodzÄ™ tylko BloodD)  Oskarżony powiedział, że pościg nie został zakończony i, że przeszukiwali miasta najpierw LS, a później LV - ([2020-10-19 11:09:52] [Output] : << BloodD [272]: nie pytales sie czy skonczylismy poscig, sprawdzalismy LS potem LV[2020-10-19 11:10:06] [Output] : << BloodD [272]: i zauwazylem coquette kremowe, i nagle zniklo bo thetomson dp dal) . No to dobrze rozumiem, że szukali itd., ale znaleźli auto, gdy już było wytepywane na przechowalnie, gdzie mnie w tym momencie nie było, bo jeździłem innym pojazdem w okolicach całego miejsca zdarzenia, a moim pojazdem poruszał się, mój kolega przez jakieś czas. W końcu zabrano moje auto na pp i wystawiono na niego mandat w wysokości 5,000 PLN (https://imgur.com/wcxaHnP) , ostatni kierowca (https://imgur.com/X5VqiWj).

Dowód, który to potwierdza całe zajście: Wydaje mi się, że wszystkie dowody zamieściłem w pełnym opisie sytuacji.

Ja, Kaszka* zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Uszanowanie Sergeant I BloodD.

Tak jak wspomniałeś był prowadzony za Tobą pościg, nie będę go opisywał, ponieważ nie ma sensu, skarga jest za "zabranie pojazdu". Tak jak Ci napisałem, jak Cię zgubiliśmy to sprawdziliśmy LS potem LV, jadąc obok spawnu w LV widziałem przez ulicę kremową coquette, którą ścigaliśmy, podjechałem do owego pojazdu na sygnałach świetlnych oraz dźwiękowych, lecz jak już skręcałem w stronę pojazdu, zostało ono wytepane przez TheTomson'a, który się spytał czy był pościg za twoim kolegą, lecz odpowiedziałem że za Tobą oraz właśnie tym pojazdem, wtedy TheTomson napisał do twojego kolegi, że albo wyjmie pojazd z przecho albo dostanie bana za kombinacje (On nie Ty). Gdy twój kolega wyjął pojazd z przecho założyłem blokadę, nie było sensu już wtedy Cię ścigać więc podliczyliśmy auto oraz dostałeś wpis (najpierw się upewniłem na discordzie czy mogę podliczyć twoje auto by trafiło na parking policyjny jak Ciebie nie mamy, po czym otrzymałem odpowiedź, że tak oraz żeby dać Ci wpisa)

Miłego dnia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin