Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na patrix102 - oskarżony przez Lisv

Lisv
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @patrix102
    Data i godzina zdarzenia: 27.10.2020r. około godziny 11:00
    Pełen opis sytuacji: A więc tak, razem z graczem @kvbuceq. postanowiliśmy, że przejade się jego nowym autem, którym jest SGT. Wsiadłem, przejechałem się, nagle dostaliśmy informacje, że na magazynie znajduje się jakiś strajk - pojechaliśmy tam, jednakże po 30 sekundach odjechaliśmy stamtąd, niefortunnie i całkiem niechcący wjechałem w "funkcjonariusza", który stał na środku drogi bez powodu. Gdy go niechcący potrąciłem ujrzałem lecące w moją stronę strzały, które uszkodziły samochód oraz opony SGT. Moim zdaniem jest to nieuzasadnione użycie broni i niestosowne zachowanie, dlaczego? Nie zrobiłem tego specjalnie, a gracz stał na środku drogi i zamiast przesunąć się na chodnik wolał stać na ulicy. Gdy już miałem oddawać samochód koledze, finalnie oddał w moją stronę strzały, wróciłem się i powiadomiłem go o niestosownym użyciu broni oraz o tym, że napiszę skargę.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście

Uszanowanie, Police Officer II Patrix102 kłaniam się!
Pana stwierdzenie że całkiem przypadkowe potrącenie nie jest tutaj dobrze określone. Pozwolenie na użycie broni palnej było nadane gdyż w tym oto miejscu dochodziło do licznych potrąceń naszych Officerów SWAT. Pana zachowanie gdyby to było przypadkowe powinno wyglądać inaczej. Na pana miejscu zatrzymałbym się i przeprosił jeśli to przypadkiem było  lecz pan postanowił odjechać jakby gdyby nic się nie stało. Druga sprawa to to po co pakować się w kierunku zamieszki? Ciekawość to nie odpowiedź. Mógł pan ustawić swój pojazd z dala od naszych pojazdów specjalnych. i podejść na bezpieczny dystans. Tyle by wystarczyło. Moim zdaniem pana samo zachowanie to znaczy ucieczka po potrąceniu doprowadziła pana jako zagrożenie życia i zdrowia mojego. Trzecią rzeczą jest to jakie słowa poleciały z pana ust w kierunku do mnie kiery pan wrócił bo dostał pan oponę przebitą?! Czy słowo ,, co ty odpi#####asz,, jest okej w kierunku ?! 
Nie udzielę się więcej gdyż to był totalny brak szacunku.
Kłaniam się jeszcze raz, oraz życzę zdrowia.

Po jaki gwint miałbym w Ciebie wjeżdżać? Myślisz, że mam z tego satysfakcje? Stanąłeś na środku ulicy, gdzie mogłeś stanąć na chodniku, kiedy Twoi koledzy "dzialali" przeciwko temu strajkowi.

Cofałem tyłem i jak możesz zauważyć na filmiku nie wjechałem w Ciebie całym samochodem, tylko praktycznie już bokiem, dalej nie wiem, po co miałbym to robić. 

Ponadto, stałem ZA samochodami specjalnymi, nie przed. Siedziałem w samochodzie, więc po co miałbym wychodzić i patrzeć na ten cyrk? Wolałem siedzieć w samochodzie, niż zostać potraktowany Waszym pojazdem, który strzela wodą.

Co do słowa, które padły w Twoją stronę, okej - biore za to odpowiedzialność i nie jest mi tego żal, kompletnie. Po przebiciu opon, po prostu wyprowadziłeś mnie z równowagi, to tyle. 

Moim zdaniem i tak za szybko użyłeś broni, skoro tylko raz Cię przejechałem, a nie powiedzmy dwa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin