Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Verago.

kapelanogf
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Verago.
Data i godzina zdarzenia03.11.2020 około 19:30
Pełen opis sytuacji: Wszystko odbyło się podczas sprzedaży auta na giełdzie LV 25k-250k, oglądałem auta na giełdzie negocjowałem cenę i nagle. Ktoś do mnie strzelił. Nic wulgarnego nie pisałem do funkcjonariuszy. Skuli mnie i zawineli do radiowozu, przejechali ze mną ze 2 ulice dalej. Po czym pomyślałem ze to jakaś pomyłka i na poczatku próbowałem z nimi to odgrywać, ale jak podczas rozmowy okazało sie ze jestem poszukiwany za jakiś pościg to napisałem reporta że pomyłka. I teraz pisze to.

Dowód, który to potwierdza całe zajście: Nigdy nie brałem udziału w pościgu. Raz zostałem zatrzymany przez policjanta ale skończyło się upomnieniem. Drugi raz trafiłem do więzienia, przez to że odwalałem na evencie pod scena to dostałem 20 min.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin