Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

To Koniec...

JaneG
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Słuchaj JaneG... Nasz cały kontakt to była tylko ta akcja, więc nie mów o mnie nic nie wiedząc okej? Dla mnie mimo wszytko jesteś spoko graczem, dobrym ziomkiem, z którym można pogadać. Dzięki za wszystko. Żegnam :/

Słuchaj JaneG... Nasz cały kontakt to była tylko ta akcja, więc nie mów o mnie nic nie wiedząc okej? Dla mnie mimo wszytko jesteś spoko graczem, dobrym ziomkiem, z którym można pogadać. Dzięki za wszystko. Żegnam :/

Pierwszy raz to był kiedy rozmawiałem z Tobą i naprawde Mi się nie spodobało Twoje zachowanie, dlatego takie zdanie, przepraszam.

oj oj :(

:( :(

Wróć do nas Kiedyś <3

Nie będzie to możliwe. :(

Trzymaj sie wyśrodek

Dobra nie płacz, bierzemy autamki i lecimy na mini-śmieciarki ;DD będę tęsknił GingerMaruś

Narka, kontakt mamy więc pisz :)

Dzięki ziomalek.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin