Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Niestety, ale muszę odejść...

NeX
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chodzi też o ciebie nie widzisz że dużo osób odeszło z posady np http://mta4life.pl/index.php?/topic/22050-trzymajcie-si%C4%99-s4/&do=findComment&comment=170127 jak http://mta4life.pl/index.php?/topic/21987-koniec-tego-dobrego/ i tak mogę wymieniać i wymieniać

Trzymaj sie . Tylko mam nadzieje ze sie nie stanie ze server jak szybko osiagnal sukces tak szybko zaliczy klape " z prochu powstales w proch sie obrocisz "

Nie ma szans, beda o to na pewno dbac, zeby nie upadl :-) Za duzo w to wlazylismy swojej sily! :D // NeX

Edytowane przez NeX

NeXuuu, ja Cie rozumiem, LoL prawie ujeb## mi maturę. Fajnie się gra i tak dalej, ale trzeba patrzeć w przyszłość.

Wielki podziw dla Ciebie i Twojej pracy. Mając 16 lat mówisz jak 40 letni facet z jajami jak połowa tego kraju. Trzeźwo myślący, inteligenty!

Życzę Ci wszystkiego najlepszego w życiu, trzymam za Ciebie kciuki!

Adios!

NeXuuu, ja Cie rozumiem, LoL prawie ujeb## mi maturę. Fajnie się gra i tak dalej, ale trzeba patrzeć w przyszłość.

Wielki podziw dla Ciebie i Twojej pracy. Mając 16 lat mówisz jak 40 letni facet z jajami jak połowa tego kraju. Trzeźwo myślący, inteligenty!

Życzę Ci wszystkiego najlepszego w życiu, trzymam za Ciebie kciuki!

Adios!

Takich ludzi podziwiam, że potrafią coś zrozumieć i przyjąć to do wiadomości, a nie chodzić i plocić, że wszystko upadnie!

Adios!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin