Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Niestety, ale muszę odejść...

NeX
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

NeX, wiesz gdzie mnie szukać. :)

Tak, jak Ci to mówię: ogarnij to co trzeba najważniejszego w Twoim życiu - i po prostu wracaj.

Jak byś czegoś sprytnego potrzebował byś - jakiś sprytnych rad, to na FB, GG wal. Paczaj na sygnę i zobacz co mam na tym świecie o nazwie 4Life, bo Twoje 4Life. ;)

PS. 4Life nie upada, bo ZbyK, XQward do tego nie dopuści...  A Wy piszecie że upada, a to gó**o prawda. 

Co Wy za głupoty opowiadacie, że 4Life upada? 4Life nie upada...

To, że NeX odszedł, wcale nie oznacza, że 4Life upada.

Zobaczcie co napisał:

Bez NeX'a jest nadal wszystko.

Ja głównie tutaj robiłem prace, to, że odchodzę, nie zmienia faktu, że nie przestanę skryptować, też i tu na serwerze :-)

Przestańcie pisać takie posty, bo mnie szlag trafi / krew nagła zaleje od tych postów z 'upadaniem 4Lifa'. :( :( :(

Co z tym serwem ?

Serwer nie upadnie, co Ty za głupoty piszesz? Przechwilą XQ go włączył. :D

Nie dość że już tyle Adminów odeszło to jeszcze RCON''i odchodzą... Siema  :(

Nie wiem czemu tyle administracji nagle odchodzi.

Możecie mi napisać: o co w tym wszystkim chodzi? :(

Przeczytałem od deski do deski i zgadzam się co do Twoich słów, że bliscy są najważniejsi niż gra.

Co do spadku graczy to prosto jest to wytłumaczyć - Ilość graczy na MTA po prostu spada i nie oszukujmy się będzie spadać z miesiąca na miesiąc, wystarczy popatrzeć na topowe serwery w ilościach graczy online.

Jeśli chodzi o skrypty, które wgrywaliście na serwer, to podziękowaniem jest ilość graczy online, a ludzie nie lubię mówić o uczuciach, a zwłaszcza powiedzieć proste słowo "dziękuję" które tak wiele znaczy.

Gdyby ktoś z graczy napisał temat dziękuję, to założę się, że ponad 90% graczy uznałoby go za wazeliniarstwo i chodzi mu tylko o dostanie się na stanowisko - taka społeczność.

Osobiście dziękuję Ci za to, że dałem mi szansę bycia w gronie Administracji przy 1 naborze. Pamiętam jak jeszcze walczyliśmy z pseudo graczami, gdzie trollowali serwer, a gdy ok 2/3 nad ranem było 18 graczy na serwerze, uznawałem to za bardzo wielki sukces.

Życzę Ci powodzenia i nadrabiaj ocenami te punkty, walcz o swoją przyszłość i wróć silniejszy z własnym projektem, a zapewniam Cię, że My gracze docenimy to.

Dzięki za wszystko - 1 PLN które jest w mojej sygnaturce.

Za to że mogłem pod patrzyć jak robiłeś pracę pizzaboya.

Za to ze pomagasz, i pomagałeś mi w skryptach na mój "serwerek".

I ogólnie za to że starałeś się zrobić coś dobrego!

Cześć ;(. Mam nadzieję że się spotkamy na twoim serwerze ... Kiedyś.

Ogarnij życie prywatne szybko, za hajs z premek wykup korepetycje :D i wracaj i pisz dalej skrypty bo bardzo szybko się rozwijasz! Jeśli sprawia Ci to przyjemność to rób to zamiast grania w np. Csa

Żegnam

Ps.

Gdzie event pożegnalny? ;<

Mordko jaki hajs z premek niestety NEX gó**o dostawał :/ Prawda przykra, ale niestety szczera.... Ale nie na tym mu zależało jak napisał, chodzi o przygodę i danie graczom miłej zabawy ;) 

NeX ogarniaj życie priw bo ono jest najważniejsze. A co do reszty, serwer będzie się trzymał na pewno, myślę że ZbyK ma jeszcze trochę oleju w głowie i nie zabierze od tak tego co sprawia przyjemność graczom ponad 150, cieplutko się trzymajcie i walczcie o swoje, nie dajcie sobie dmuchać w kaszę, ale nie zapominajcie to tylko gra. Ważne jest życie prywatne, gra nie da Ci przyszłości! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin