Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

złe zachowanie 2 policjantow

fred9521
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: GBS * oraz akademik Mibawek
    Data i godzina zdarzenia:26.11.2020  po godzinie 1 w nocy
    Pełen opis sytuacji:Witam chciałbym oskarzyć dwóch funkcjionariuszy po wyżej wymienionych za nie zastosowanie się do mojej odpowiedzi Pan GBS* zatrzymał mnie bo przekroczyłem prędkość rozumie ale po całym zatrzymaniu zaczął głupio do mnie mówić jak bym był z nim na ty. Przekazał mi żę mandat bd 6600pln po czym poprosiłem kolegę żeby pożyczył a nie wiedział gdzie bankomat bo gra dopiero 2 dzień i dal mi na zastanowienie po czym poleciał do auta założyć blokadę i ja napisałem ze przyjmuje a on wzioł wezwał SARA i poleciał do nich i mnie olał po czym jak SARA mi odcholowała auto to przyszedł i zawiózł mnie do wiezienia po czym pisałem mu że przyjąłem mandat a on powiedział ze nic nie pisałem  nie nic takiego nie napisałem i mnie zawiużł na 66 min do więzenia .
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/FExeuq7

• Administrator

Witam, 
Od początku zatrzymania oskarżający totalnie olewał polecenia funkcjonariuszy i odbiegał od tematu próbując uniknąć kary. Po chwili, gdy wyciągnąłem gracza z pojazdu - ponieważ kompletnie nie reagował na polecenia, nadal prosiłem w radiowozie o dokumenty. Gracza zachowanie się nie zmieniło, więc przeszedłem do przeliczenia mandatu - dałem oskarżającemu ok. 2/3 min na odpowiedź - nie dał jej w przeciągu określonym czasie, także osobiście podjąłem odpowiednie kroki, a dokładniej wywóz na Dillmore. Po poinformowaniu gracza nagle zmienił decyzję, opisując "podaje dokumenty i przyjmuje mandat", natomiast było już za późno, gdyż była odpowiednia ilość czasu na zastanowienie się. Po tej całej sytuacji miał gracz żale, ale oczywiście wytłumaczyłem całokształt - po chwili gracz zaczął mnie obrażać od "dałnów, debilów itp."

Działania były słuszne i odpowiednie - tak jak wspominałem w grze, przed podjęciem jakichkolwiek decyzji należy przemyśleć w 100%, a nie potem żałować swoich decyzji. 

Pozdrawiam.    

wziołeś poleciałeś do auta i powiedziałem ze przejmuje a ty to ku... olałeś wiec nie wymyślaj teraz takich głupot żeby uniknąć kary a ze nie miałem przez chwile kasy to odrazu uznaleś ze nie przyjmuje wiec musiałem od kolegi pożyczyć proszę o ukaranie tych policjantów

Witam, przepraszam, że się udzielam, ale co do mustwina policji to prawda. Odpowiadają sami za zatrzymanego, nie można RP odegrać typu odbicie kolegi, bo zaraz płaczą i prawka lecą, więc proszę o ukrócenie możliwości działania POLICJI bo działa ona na szkodę serwera. Pozdrawiam, Pandzia.

14 minut temu, Pandzia napisał:

@CampeQ bardzo źle ta frakcja niestety działa, ponieważ chyba masz za mało siły na jej ogarnięcie. Mówię co czuję a co zrobicie to wasza sprawa

Oj, wybacz mi. Napisz na PW co mam poprawić i jak zachować, pomyślimy co da się zrobić

A tak na poważnie to otrzymasz punkty za nieuprawnioną wypowiedź.

Od autora skargi nadal czekam na poprawienie wzoru i załączenie dowodu w postaci logów z całego zatrzymania.

2 godziny temu, CampeQ napisał:

Oj, wybacz mi. Napisz na PW co mam poprawić i jak zachować, pomyślimy co da się zrobić

A tak na poważnie to otrzymasz punkty za nieuprawnioną wypowiedź.

Od autora skargi nadal czekam na poprawienie wzoru i załączenie dowodu w postaci logów z całego zatrzymania.

mam tylko takie ss jak dalem ja nie bd sobie zasmiecal foldera z ssami waszej frakcji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin