Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Broszko - oskarżony przez ZdzislawZLoM

Garnuch777
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Broszko
    Data i godzina zdarzenia: 11:00 27-11-2020
    Pełen opis sytuacji: Więc tak miałem pościg uciekłem na dm, ponieważ nie miałem inaczej szans na ucieczke i normalnie w realu to jak ktoś ucieka to może wziąść ludzi i ostrzelać, bo inaczej nie da się uciec i poprostu chciałem też zrobić jakąś zadyme na DM, później trafili mnie z paralizatora i jakiś inny typek zabił sapda który mnie postrzelił i gdy już nie byłem porażony to jakiś typek mnie zabił, później przyjechałem na dm sapdy były przed DM bo ściągneli mi ręczny z auta i go wypchali z DM to ja pojechałem z tego DM i chciałem jechać na pracę nagle na czacie wyświetlił mi się komunikat, że trafiłem do więzienia chyba raczej nie mogą wsadzać przez PID do jail jak się nie wylogowałem bo jak tak to dla mnie było by to chore... i jak się pytałem policjanta co mnie wsiadził do jail to powiedziałm, że się wylogowałem, ale ja się nie wylogowałem, później do jail przyszedł broszko i powiedział, że się zabiłem (macie w logach, że mnie zabił inny typek) (nie mam ssów z tego całego pościgu bo nie wiedziałem, że się to tak skończy, ale dostałem info, że wsaidzili mnie przez PID bo się wylogowałem na dole ss z tego, że się nie wylogowałem)
    Dowód, który to potwierdza całe zajściehttps://imgur.com/3DazHfu 

Uszanowanie, Detective I Broszko z S.A Police Department. Na wstępie powiem jak wyglądał cały pościg i wyjaśnię wszystkie minuty za co siedzisz w więzieniu. Podczas pościgu staranowałeś dwa pojazdy, 1 był przy wjeździe do Los Santos, a drugi na spawnie LS. Za to wykroczenie jest ,,zagrożenie życia funkcjonariusza lub osób trzecich - 20 minut". Kolejna sprawa wjazd na strefę DM ,,wjazd na strefę DM podczas ucieczki przed SAPD - 20 minut". Następne wykroczenie było za ,,celowe zabicie się / wyjście z serwera / użycie tpev - 30 minut". Odniosę się do tego bo chyba właśnie o to Ci chodzi najbardziej. Pozwolę oznaczyć sobie jedną osobę, która ma loga i nagranie jak strzelił Cię z paralizatora i później zostałeś zabity @Nudzio.. A zgodnie z zasadami panującymi wewnątrz frakcji możemy wsadzić Cię za to do więzienia przez pid. Cały mandat wynosił 6400pln + 70 minut za wykroczenie przekroczone wyżej. Dało to łącznie 134 minuty więzienia. Czekam na wypowiedź zarządu frakcji San Andreas Police Department.

hahah, przepraszam, że się zaśmieje, ale popierwsze zachaczyłem o 1 auto a przed drugim wychamowałem, tpeva na DM nie było bo nawet supporterzy pisali, że nie zrobią tpev przyjechałem tam premierem, nie zabiłem się tylko w logach wszystko jest, że zabił gracz sapda i później mnie z serwera nie wyszedłem, bo nie wiem dalej niedowidzisz na ss`sie, że sesje gry mam 3h? I jeszcze powód nie przyjęcie mandatu jak nawet mi nie przedstawiono mandatu 

Edytowane przez ZdzislawZLoM

Cóż, w tym jest twój problem, bo niektórzy posiadają wgląd do logów, z których wynika, że sam się zabiłeś.
Również widać, że nie zapoznałeś się z informacjami dotyczącymi skarg.
Funkcjonariusz po sparaliżowaniu Ciebie, i zginięciu przez twoich kolegów, może wsadzić Cię przez PID.

Edytowane przez c0veR

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin