Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na ? - oskarżony przez Woj0*

Sidu.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Niestety nie wiem kto mnie wsadził do więzienia przez PID
    Data i godzina zdarzenia: 28.11.2020, A godzina to nie wiem która bo przecież osadzono mnie przez PID
    Pełen opis sytuacji: Zostałem wsadzony na 110 minut nawet nie wiem za co lec,Dzisiaj zostałem zatrzymany przez @darkmon ponieważ skakałem mu Po radiowozie, po wyliczeniu mandatu za utrudnianie służby dostałem network po czym wyłączyłem komputer Ale nie wierzę że za to mogę siedzieć 110 minut, mogło również stać się to że @AqUaZ wczoraj wsadził mnie do więzienia za Ostrzal I wpisy, wieć może ich nie usunąl  Dowód, który to potwierdza całe zajście: -

Ja, Woj0* zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

Edytowane przez Woj0*

jEsvLie.png darkmon się kłania.

Godzinę temu, Woj0* napisał:

dostałem network po czym wyłączyłem komputer

Informowałem Cię, że jeżeli wyrzuci Cię z serwera masz 10 minut by na niego powrócić, lecz tego nie uczyniłeś. Nie mogę chwilowo odnaleźć logów, lecz sądzę, że administracja nie będzie miała z tym problemu. Do tego wątpię co do wystąpienia networka, ponieważ pisałeś ze mną normalnie do czasu wyjścia z serwera. Dlaczego nie wróciłeś na serwer?

Godzinę temu, Woj0* napisał:

Ale nie wierzę że za to mogę siedzieć 110 minut

Przedstawiałem wszystkie wykroczenie i dobrze wiemy, że nie chodziło tutaj tylko o skakanie po radiowozie.

Myślę, że póki co nie muszę rozwijać swojej wypowiedzi z powodu braku dowodów, pozdrawiam.

Licząc wcześniejsze prowokacje były to następująco:

- przekroczenie prędkości

- wyprzedzanie w miejscu niedozwolonym

- utrudnianie pracy służbom mundurowym

- niszczenie mienia policji

Większej ilości nie pamiętam, jako, że sytuacja miała miejsce kilka dni temu, co nie zmienia faktu, że zostałeś poinformowany o obowiązku wejścia na serwer po jego celowym opuszczeniu/networku, a jako, że tego nie uczyniłeś pozwoliłem sobie doliczyć 30 minut do aresztu.

Do tego prosiłbym o przedstawienie materiału dowodowego

Edytowane przez darkmon

Tak ale za przekroczenie prędkości powinieneś mnie zatrzymać na ulicy A nie podjechałem na mechanika to sobie policzyłeś wykroczenia + wyprzedzanie w miejscu nie dozwolonym (XD) Jesteś smieszny, od kiedy nie można wyprzedzać radiowozu na zwykłej drodze + jeżeli dałeś mi mandat za przekroczenie prędkości musiałeś zatrzymać mnie alt'em a tego nie uczyniłeś, pozdrawiam

Edytowane przez MyszoSkoczek*

Witam ponownie

2 godziny temu, MyszoSkoczek* napisał:

Tak ale za przekroczenie prędkości powinieneś mnie zatrzymać na ulicy

Raczej nie jesteś od tego aby osądzać co należy do moich obowiązków, bo na pewno nie jest nim ściganie DM-owych try-hardów uprzykrzających wszystkim służbę.

2 godziny temu, MyszoSkoczek* napisał:

jeżeli dałeś mi mandat za przekroczenie prędkości musiałeś zatrzymać mnie alt'em a tego nie uczyniłeś

Jako, że po zjeździe na mechanika ponownie zacząłeś mnie prowokować postanowiłem w końcu Cię zatrzymać, a jako, że byłeś wyjątkowo uciążliwą osobę podjąłem decyzje o podliczeniu wcześniej wykroczeń, ponieważ całość rozgrywała się nie dłużej niż przez 5 minut.

Do tego pozwolę sobie przytoczyć istotny punkt regulaminu składania skarg oraz informuję, że do czasu spełnienia tego oto warunku kończą się moje wypowiedzi.

Spoiler

Skarga, która zostanie napisana, musi zostać poparta dowodami, świadczącymi o winie funkcjonariusza, jeśli takowych nie będzie, zostanie odrzucona.

Pozdrawiam

Nie rozumiem @darkmon, skoro podliczasz wykroczenia, które uczynił gracz wcześniej, dlaczego wcześniej go nie zatrzymałeś?

Zatrzymując gracza winien jesteś ukarać go za to co zrobił przed zatrzymaniem, a nie za coś co zrobił wcześniej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin