Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News JRG-2 i nowy ośrodek szkoleniowy SAFD

Lukass.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

FxgnDwG.png

Witam serdecznie! Z tej strony Młodszy Redaktor  @Copecka1337 z Redakcji 4Life News. Dzisiaj przedstawię Wam wywiad, który przeprowadziłem ze Starszym Sekcyjnym @Komert.

Miłego czytania! ;) 

ig8lXqn.png

C- Copecka1337

K- Komert

C- Od kiedy jesteś we frakcji SAFD?
K-We frakcji jestem od 15 czerwca, natomiast pełnoprawnym członkiem jestem od 6 lipca tego roku.
C- Jaki stopień aktualnie posiadasz we frakcji?
K- Aktualnie pełnię służbę na stopniu starszy sekcyjny. Jest to stopień korpusu podoficerów.
C- Jak ci się pracuje w SAFD?
K- W SAFD pracuje mi się bardzo dobrze. Wykonuję to, czym interesuje się w prawdziwym życiu, co za tym idzie, moje działania na serwerze sprawiają mi przyjemność i dużo satysfakcji.
C- Czy należysz do jakichś grup specjalistycznych w SAFD?
K- Tak obecnie należę do jednej z czterech grup specjalistycznych. Jest to specjalistyczna grupa ratownictwa medycznego, która wspiera działanie SAMD.
C- Co najbardziej podoba ci się w nowych koszarach?
K- Można by tutaj dużo opowiadać, ale moim zdaniem jednym z większych plusów jest przeniesienie tu specjalistycznej grupy poszukiwawczo ratowniczej, z uwagi na możliwość szybszego dojazdu na tereny leśne i górskie, jakie oferuje hrabstwo Whetstone.
C- Jak myślisz, nowe koszary usprawnią wasze działania?
K- Oczywiście. Został wprowadzony podział stanu, co pozwala usprawnić działanie frakcji i podzielić obowiązki.
C- Czy nowe koszary zostały uzupełnione w nowe pojazdy? Czy posiadacie tu wszystko, co w Los Santos?
K- Tak jak wcześniej mówiłem, pojazdy SGPR zostały przeniesione z JRG-1 na jednostkę w San Fierro. Poza tym znajduje się tu jeden średni i ciężki wóz gaśniczy, lekki wóz ratownictwa technicznego, wóz ratownictwa wysokościowego oraz jeden pojazd operacyjny. Jednym zdaniem podsumowując, jest to wszystko, co dotychczas znajdowało się w Los Santos.
C- Czy był już pierwszy wyjazd waszej jednostki z koszar w San Fierro?
K- Jednostka została oddana do użytku 4 października tego roku. Oznacza to oczywiście, że strażacy z JRG-2 interweniowali już nie jeden raz.
C- Czy koszary w San Fierro obejmują jakiś obszar działań, a koszary w Los Santos obejmują inny obszar działań?
K- Tak. Stan San Andreas został podzielony przez Komendę Główną San Andreas Fire Departament na dwie części. Tym samym JRG-1 wyjeżdża do wezwań na terenie Los Santos, Las Venturas oraz całego Red County. Natomiast JRG-2 wyjeżdża do wezwań na terenie San Fierro, Tierra Robada, Bone Conty, Whetstone oraz Flint County.

nxEFBCX.png

0rv2c1J.png

C- Zadam jeszcze kilka pytań o nowy poligon.
K- Pewnie, śmiało odpowiem.
C- Dlaczego ośrodek szkoleniowy został przeniesiony?
K- Ze względu na lepsze położenie na mapie i łatwiejszy dostęp do miejsca.
C- Czy nowy plac szkoleń został bardziej rozbudowany, czy pozostało wszystko to co na starych koszarach?
K- Nowy poligon został wyposażony w nowe możliwości, których nie posiadał stary. Został dodany m.in. budynek, w którym panuje zadymienie, przez co strażacy mogą doskonalić swoją orientację w trudnym terenie.

jhqILdn.png
0rv2c1J.png

C- Czy nowy ośrodek szkoleniowy ułatwia szkolenie nowych strażaków?
K- To pytanie należało by zadać któremuś ze szkoleniowców, lecz wydaje mi się że na pewno ułatwi to szkolenie nowych podchorążych.
C- Czy na placu szkoleniowym zostały wprowadzone jakieś pojazdy pomocnicze do nauki?
K- Nie. Pojazdy zostały tylko przeniesione z Las Venturas, lecz są one wystarczające do ćwiczeń.
C- jak zareagowały osoby z frakcji na przeniesienie placu szkoleniowego?
K- Przeniesienie poligonu wywołało pozytywne emocje wśród pracowników frakcji. Wszyscy byli zadowoleni i nie mogli doczekać się pierwszych działań na tymże poligonie.
C- Czy osobiście tobie podoba się nowy plac szkoleniowe?
K- Oczywiście, że tak. Ja również jak wszyscy pozostali zareagowałem pozytywnie na wieść o nowym placu ćwiczebnym.
C- Czy chciałbyś jeszcze kogoś pozdrowić?
K- Tak chciałbym pozdrowić kolegów z frakcji oraz przyjaciół takich jak @Dejw50, @Koba, @Juster.

enBMseu.png

0rv2c1J.png

Pozdrawiamy również osoby które pozowały do zdjęć: @dyspozytor @Bambi @Dyziek*@ReadmeV @DildOn 

Tutaj dodatkowe pozdrowienia o które poprosił Dyziek. Pozdrawiam również: @Nikki02 

Dziękuję za przeczytanie artykułu.

0rv2c1J.png

image0.png

FxgnDwG.png

Edytowane niedziela o 13:04 przez Copecka1337

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin