Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na K3rtoz. oskarżony przez KamaZ^

Ford_Fiesta
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @K3rtoz
    Data i godzina zdarzenia: 22:00 / 21:55
    Pełen opis sytuacji: Wieczór, godzina 21:45/40 odbył się pościg ciężarówki z węglem, która wjechała na DM. Otrzymałem podstawową informację "SAPD DM" tak więc pobiegłem w stronę GS - Grove Street, kiedy byłem przy motelu zauważyłem 3 funkcjonariuszy biegnących w moją stronę, tak więc otworzyłem ogień w ich stronę. Zostałem porażony tazerem, po chwili wstałem i zabiłem 2 funkcjonariuszy z tego co wiem był to @Kelly oraz @sznapo. . Po wszystkim uciekłem i zostałem zabity przez innego gracza, przeteleportowałem się na moją ostatnią lokalizację, napisałem /report z prośbą o poinformowaniu mnie jaki jest tpev na dm, otrzymałem informację, że TP jest zamknięty z powodu akcji SAPD. Tak więc wezwałem ubera, uber podwiózł mnie pod strefę dm, zrobiłem szybkiego reconneta. Po minucie wróciłem po reconnecie i zacząłem ponownie strzelać się z innnymi na dm. Po chwili zostałem przeteleportowany do więzienia, na 50 minut z powodem: Ⓘ Powód: Zabójstwo FP, stwarzanie zagrożenia przez funkcjonariusza K3rtoz. Proszę o wyjaśnienie mi sytuacji dlaczego zostałem wsadzony do więzienia przez pid, skoro nawet mnie nie zakuliście. 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:  https://imgur.com/a/kOHx5aU  - SS z więzienia z godziną. Powód podałem wyżej. Pozdrawiam.

Ja, KamaZ^ zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez KamaZ^

Witam.. Z tej strony Police Officer I sznapo.  Z tego powodu iż zostałem oznaczony w skardze postanowiłem się wypowiedzieć na ten temat...

Tak jak napisałeś zostałeś powalony z tazera przeze mnie, tutaj log z tej sytuacji, [2020-12-12 21:50:23] [Output] : â’ľ Powalasz gracza KamaZ^ na ziemiÄ™.

Starałem się Ciebie zakuć od razu, ale leżałeś kilka metrów ode mnie, gdy ja się chowałem przed ostrzałem od bodajże Twojego kolegi.. [2020-12-12 21:50:38] [Output] : â’ľ Gracz znajduje siÄ™ zbyt daleko!  Następnie zostałeś powalony od @Kelly z lethal'a, ale jednak nie zadziałał on, chyba był to lag serwera... Także zostałbyś zakuty przeze mnie, ale przez laga serwera nas zabiłeś. Pozdrawiam.

3 minuty temu, sznapo. napisał:

Witam.. Z tej strony Police Officer I sznapo.  Z tego powodu iż zostałem oznaczony w skardze postanowiłem się wypowiedzieć na ten temat...

Tak jak napisałeś zostałeś powalony z tazera przeze mnie, tutaj log z tej sytuacji, [2020-12-12 21:50:23] [Output] : â’ľ Powalasz gracza KamaZ^ na ziemiÄ™.

Starałem się Ciebie zakuć od razu, ale leżałeś kilka metrów ode mnie, gdy ja się chowałem przed ostrzałem od bodajże Twojego kolegi.. [2020-12-12 21:50:38] [Output] : â’ľ Gracz znajduje siÄ™ zbyt daleko!  Następnie zostałeś powalony od @Kelly z lethal'a, ale jednak nie zadziałał on, chyba był to lag serwera... Także zostałbyś zakuty przeze mnie, ale przez laga serwera nas zabiłeś. Pozdrawiam.

Emm, nie był żaden lag serwera, po porażeniu wstałem i was normalnie  zabiłem, nie rozumiem. Byłem od was na wyciągnięcie ręki, była to krótka odległość, a nie kilka metrów.

Dobry wieczór, Sergeant I K3rtoz
Do końca nie byłem przy tej całej sytuacji, odwoziłem go głównie tylko do więzienia za poleceniem @rekin.rw który dowodził całą akcją. Ale przechodząc do sedna. Z tego co wiem to na DM zostałeś najpierw powalony z teazera, potem z lethala dzięki temu się zbugowałeś i na stojąco gdzie nie mogłeś się ruszać zabiłeś owych funkcjonariuszy o których wspomniałeś wcześniej. Wyjaśniałem ci to już wcześniej na PW że wystarczy jak ktoś cię tylko strzeli i powali z teazera lub lethala i on zginie to cię można normalnie wsadzić przez pid, nie musisz być zakuty. Po samej akcji tak jak wspomniałem pojechałem ciebie wysłać do więzienia tak jak innych delikwentów.

Uszanowanie, z tej strony Detective I rekin.rw
Dodam swoją wypowiedz w skardze na Officera @K3rtoz, ze względu na to iż on tylko wykonywał moje polecenia, a całą akcją dowodziłem ja. Po przeczytaniu Pańskiej wersji wydarzeń, jestem w stanie dostrzec malutki szczegół, mianowicie taki iż chcieliśmy wyjąć Pana normalnie, bez użycia PID'u jednak przez to iż razem ze swoimi kolegami zbugował Pan działanie naszych środków przymusu bezpośredniego i podczas gdy Officerowie chcieli podejść do Pana aby to zakuć Pana zostali zabici z Pańskiej broni. Po czym gdy skończył się tzw. freeze, czyli unieruchomienie osoby uciekł Pan w głąb strefy DeathMatch. Postanowiłem wydać zgodę na wsadzenie Pańskiej osoby po PID'zie dlatego iż gdyby nie został Pan zbugowany przez kolegów i tak byśmy Pana wyciągnęli z strefy DeatchMatch. Dodatkowo sam Pan dodał iż najważniejszą dla Pana osoby informacją było to " Otrzymałem podstawową informację "SAPD DM" " nikt nie kazał Panu przebywać podczas naszej akcji na strefie DM oraz prowadzić ostrzału w naszym kierunku. Z wyrazami szacunku, ale jest Pan kowalem własnego losu, i wydaję mi się że nie doszło do żadnego naruszenia z naszej strony. Broń została użyta zgodnie z stopniami użycia siły a Pan nie otrzymał karę za swoje przewinienia tj. wielokrotne zabójstwo Officerów Police Department, oraz utrudnianie im działań. Myślę iż wszelkie wątpliwości zostały rozwiązane i nie mam nic więcej do dodania. W swoim imieniu życzę przede wszystkim zdrowych, Wesołych Świąt, pełnych rodzinnej miłości. 

Z poważaniem    

OfMa1nb.png Detective I rekin.rw 

Godzinę temu, rekin.rw napisał:

Uszanowanie, z tej strony Detective I rekin.rw
Dodam swoją wypowiedz w skardze na Officera @K3rtoz, ze względu na to iż on tylko wykonywał moje polecenia, a całą akcją dowodziłem ja. Po przeczytaniu Pańskiej wersji wydarzeń, jestem w stanie dostrzec malutki szczegół, mianowicie taki iż chcieliśmy wyjąć Pana normalnie, bez użycia PID'u jednak przez to iż razem ze swoimi kolegami zbugował Pan działanie naszych środków przymusu bezpośredniego i podczas gdy Officerowie chcieli podejść do Pana aby to zakuć Pana zostali zabici z Pańskiej broni. Po czym gdy skończył się tzw. freeze, czyli unieruchomienie osoby uciekł Pan w głąb strefy DeathMatch. Postanowiłem wydać zgodę na wsadzenie Pańskiej osoby po PID'zie dlatego iż gdyby nie został Pan zbugowany przez kolegów i tak byśmy Pana wyciągnęli z strefy DeatchMatch. Dodatkowo sam Pan dodał iż najważniejszą dla Pana osoby informacją było to " Otrzymałem podstawową informację "SAPD DM" " nikt nie kazał Panu przebywać podczas naszej akcji na strefie DM oraz prowadzić ostrzału w naszym kierunku. Z wyrazami szacunku, ale jest Pan kowalem własnego losu, i wydaję mi się że nie doszło do żadnego naruszenia z naszej strony. Broń została użyta zgodnie z stopniami użycia siły a Pan nie otrzymał karę za swoje przewinienia tj. wielokrotne zabójstwo Officerów Police Department, oraz utrudnianie im działań. Myślę iż wszelkie wątpliwości zostały rozwiązane i nie mam nic więcej do dodania. W swoim imieniu życzę przede wszystkim zdrowych, Wesołych Świąt, pełnych rodzinnej miłości. 

Z poważaniem    

OfMa1nb.png Detective I rekin.rw 

Kolegów moich przy owej akcji nie było, była jedna randomowa osoba, która stała za mną i  po powaleniu mnie przez tazer zaczął strzelać. Nie wiem w jaki sposób miałbym zbugować wasze środki przymusu bezpośredniego, próbowałem wstać po porażeniu, udało mi się to i oddałem strzały w waszą stronę z broni. W akcjach na strefie DM mam prawo uczestniczyć.  Tak więc żaden z moich kolegów mnie nie bugował, możliwe, że to wy mnie pobugowaliście, aczkolwiek to już nie moja sprawa, wstałem - oddałem strzały.  . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin