Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na VenomeQ- oskarżony przez -Hubus-

Hubus.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:VenomeQ
    Data i godzina zdarzenia:15.12.2020 godzina około 20.30
    Pełen opis sytuacji: No więc tak miałem pościg i jak mnie już zatrzymali to pan VenomeQ postanowił sobie przebić mi moje wszystkie OPONY.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Nagranie: https://imgur.com/a/dZbnNt6

Ja, -Hubus- zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

Uszanowanie, Sergeant I VenomeQ

Tak więc po kolei...  Na początku funkcjonariusz @sznapo. przystąpił do zatrzymania twojego pojazdu spowodowanego stwarzanym przez Ciebie zagrożeniem w ruchu drogowym oraz przekroczeniem prędkości. Podjąłeś się ucieczki przed S.A. Police Department. Pościg został wszczęty przez funkcjonariusza @Paul2eu. Niedługo po rozpoczęciu działań pościgowych wymusiłeś pierwszeństwo graczowi kierującemu śmieciarką (skrzyżowanie Garcia). W dalszej części pościgu hamowałeś przed kordonem pościgowym za pomocą wbudowanego w twój pojazd ogranicznika powodując tym samym kolizję z radiowozem jadącym tuż za Tobą (np. nieopodal droższego salonu SF). Następnie kierowałeś się w kierunku Easter Tunnel gdzie postanowiłeś skrócić przez pas zieleni dzielący owy tunel oraz "trasę Delty" wyskakując tym samym ze znajdującej się tam "hopki". Pościg kierował się w ciągu dalszym "trasą Delty" ku górze. Po jakimś czasie dojechaliśmy do odcinka nieopodal wjazdu na pracę farmera. W tamtym właśnie miejscu jednostki pościgowe będące w kordonie przystąpiły do manewru PIT-BOX. Oczywiście wyjechałeś z BOX'a taranując oraz przejeżdżając po blokujących Cię radiowozach. Następnie zmieniłeś kierunek jazdy i jechałeś w dół - w kierunku San Fierro. Tam też straciłeś panowanie nad swoim pojazdem a następnie (tak jak widać na załączonym nagraniu) dachowałeś, po czym w celu zatrzymania pojazdu użyłeś ogranicznika. Po częściowym zablokowaniu twojego pojazdu za pomocą radiowozu jednostka jadąca za mną postanowiła odciąć Ci drogę ucieczki lecz ty nadal napierałeś z zamiarem wyjechania swoim pojazdem z blokady. Stąd padła decyzja o przestrzeleniu twoich opon w celu uniemożliwienia Ci dalszej ucieczki. Fakt, że ciągle napierałeś na blokujący Cię z tyłu radiowóz jest idealnie przedstawiony na załączonym przez Ciebie materiale dowodowym. Dziękuję i życzę miłego wieczoru.

40 minut temu, VenomeQ napisał:

Stąd padła decyzja o przestrzeleniu twoich opon w celu uniemożliwienia Ci dalszej ucieczki

No dobra ale niby jakim cudem miałem wyjechać z tamtąd nawet jeśli bym miał opony ? Nie było szans więc po co przebijaliście opony ?

Czekam na ostateczny werdykt bo ja napewno nie będę tych opon naprawiał...

40 minut temu, VenomeQ napisał:

Dziękuję i życzę miłego wieczoru.

Również

Edytowane przez -Hubus-

6 minut temu, -Hubus- napisał:

Niestety tu nie masz racji. https://imgur.com/a/KvUKrzu

Taką informację otrzymałem od jednostki będącej na samym początku kordonu. W momencie przedstawionym na nagraniu widać, że jechałem dopiero na 2 miejscu. Swoją drogą znacznie przekroczyłeś prędkość co spowodowało zderzenie z graczem.

Edytowane przez VenomeQ

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin