Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na FuriaT - oskarżony przez flvgx

flvgx
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagana treść wątku: (przy czym usunąć pogrubienie uzupełniając rubryki)

Nick funkcjonariusza: @FuriaT
    Data i godzina zdarzenia:
18.12.2020 około godziny 08:35
    Pełen opis sytuacji: Więc jadąc koło sweeperów w SF pojazd rancher miał pościg. Nie miał już opon, to zaczął uciekać pieszo. Ja postanowiłem mu pomóc, zatrąbiłem, wsiadł do mnie i zacząłem ucieczkę. Po pierwszym wjeździe na DM funkcjonariusze mnie zostawili, odwiozłem gracza na magazyn, a ja pojechałem na mechanika w LV. Naprawiam auto, a tam podjeżdża FuriaT, to zacząłem dalej uciekać i wjechałem znów na DM. Czekałem sobie na DM już drugi raz, a tam Kubula wyjeżdża i mnie goni. Pojechałem do SF, tam dostałem kolczatkę na jedną oponę, uciekałem troszkę i mnie złapali. Funkcjonariusz FuriaT policzył mandat i wyszło tam coś koło 28k. Poinformował mnie on, że jeśli nie przyjmę  mandatu, to trafię do więzienia na 40 minut, a auto na pp za 5k. Wziąłem więzienia, a funkcjonariusz wsadził mnie na 240 minut.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: [2020-12-18 08:34:45] [Output] : FuriaT [18]: W przypadku odmowy 40 minut wiÄ™zienia oraz auto na pp za 5k.

Ja, flvgx zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

W dniu 18.12.2020 o 18:50, FuriaT napisał:

Witam, Police Officer II FuriaT.

Podczas pisania wymiaru kary najzwyczajniej w świecie nie wcisnął mi się klawisz 2, przez co zamiast „240” napisałem „40”. 

Rozwiń  

Niestety to nie mój problem, trzeba było się poprawić - miałeś na to dużo czasu :)

Edytowane przez flvgx

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin