Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Propozycje od graczy

Kenny.gg
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.
Mam pewną propozycję, która zapewne nie jednej osobie się spodoba. Otóż ciekawym rozwiązaniem byłoby dodanie na całej mapie SA z 3-4 lokacji (budynki, jakieś miejsca, itd.) do takowych akcji RP, gdzie wstęp posiadaliby tylko pracownicy frakcji oraz członkowie biznesu. Byłoby to dobrym rozwiązaniem, gdyż żaden tzw. ,,CJ" nie wbiegałby na tereny akcji, nie przeszkadzałby itd. Oczywiście nie mówię, że każda akcja RP miałaby się tam znajdować, lecz jednak uważam, że takie lokacje doprawiłyby wiele frajdy z gry oraz szczególnie klimatu podczas w/w akcji. W owych budynkach/ miejscach mogłyby być siedzimy jakiś gangów lub inne tego typu struktury. Myślę, że to dosyć dobra propozycja warta uwagi i rozpatrzenia.

Pozdrawiam były gracza Pozo.. :))

@KajVis oczywiście wzięliśmy to pod uwagę, że na takich akcjach RP mogą nam przeszkadzać gracze. Mamy już rozwiązanie na to, które nie będzie dotyczyło strikte naszego biznesu, lecz wszystkich frakcji.

Co do budynków. Myślę, że jest to dobry pomysł ale wpierw musimy skupić się nad priorytetowymi sprawami. 

Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to z naszych akcji RP powstanie nie jeden dobry film. Wystarczy jeszcze trochę poczekać ;)

Chciałbym przedstawić swój pomysł na update 

Chodzi głównie o dodanie narkotyków, napadów na bank i jubilera i zmiany w strefie dm

Narkotyki:

Np: dodanie na mapie miejsc gdzie by rosła marihuana i by można było jeździć w te miejsca i ją ścinać i sprzedawać w wyznaczonych miejscach na mapie 

Dodane by też mogły być wytwórnie z amfetaminą czy jakimś innym narkotykiem i tak samo jak w przypadku marihuany by było trzeba sprzedawać ją w wyznaczonych miejscach i np: jakby się stało za długo w jednym miejscu to sapd by dostawało zgłoszenie że ktoś handluje 

Napad na bank, jubilera 

Np: można by było napadać na banki 

W dodatku mógłby być dodany jubiler na którego można by było napaść 

Po obrabowaniu ich by nas goniło sapd do których by można było strzelać

Zmiany w strefie dm

Np: po zabiciu kogoś kto wjechał autem na strefe dm można by było ukraść i sprzedać auto lub dodani by zostali dilerzy po ich zabiciu by wypadała np: marihuana itp. 

Myślę że taki update napewno by spodobał się wielu graczom i dodało by to fajny klimat gry. Mam nadzieję że wprowadzicie coś takiego albo coś podobnego do gry.

6 godzin temu, URBAN12321 napisał:

Chciałbym przedstawić swój pomysł na update 

Chodzi głównie o dodanie narkotyków, napadów na bank i jubilera i zmiany w strefie dm

Narkotyki:

Np: dodanie na mapie miejsc gdzie by rosła marihuana i by można było jeździć w te miejsca i ją ścinać i sprzedawać w wyznaczonych miejscach na mapie 

Dodane by też mogły być wytwórnie z amfetaminą czy jakimś innym narkotykiem i tak samo jak w przypadku marihuany by było trzeba sprzedawać ją w wyznaczonych miejscach i np: jakby się stało za długo w jednym miejscu to sapd by dostawało zgłoszenie że ktoś handluje 

Napad na bank, jubilera 

Np: można by było napadać na banki 

W dodatku mógłby być dodany jubiler na którego można by było napaść 

Po obrabowaniu ich by nas goniło sapd do których by można było strzelać

Zmiany w strefie dm

Np: po zabiciu kogoś kto wjechał autem na strefe dm można by było ukraść i sprzedać auto lub dodani by zostali dilerzy po ich zabiciu by wypadała np: marihuana itp. 

Myślę że taki update napewno by spodobał się wielu graczom i dodało by to fajny klimat gry. Mam nadzieję że wprowadzicie coś takiego albo coś podobnego do gry.

Już mamy w planach RP napadu na bank, itd itd. Co do narkotyków, jest to nie łatwy temat, ale były pomysły by w przyszłości coś zrobić w tym kierunku. Wszystko by się odbywało oczywiście na zasadach Role Play i nie było by dostępne dla graczy, lecz dla biznesu. Jakby każdy gracz miał się strzelać z sapd to serwer by przestał mieć jakikolwiek sens. Kradzież pojazdów innemu graczowi? Czyli rozumiem że gracz jak wjedzie infernusem to wystarczy że zabije kierowcę i pojazd jest jego? Odpada

Kończąc, mamy w planie odgrywać rozbudowane RP napadów, ataków terrorystycznych, przemytów oraz wprowadzić nowy system RP. Mam nadzieję, że efekty naszej pracy zobaczysz niebawem:D

• 2 tygodnie później...

Dobrym pomysłem byłaby również możliwość odbijania więźniów zza krat.

Mogłoby się to udać lub nie, w zależności jaki plan byłby opracowany. 

Gdyby się miał udać wyświetlałby się komunikat: Więzień został odbity! Włączył/nie włączył się alarm! (W przypadku pierwszym dodatkowo wyświetla się: Bierzcie nogi za pas i uciekajcie!)

Również dodatkowym utrudnieniem były by kamery zamontowane w więzieniu i SAPD kontrolujący je na posterunku.

Gdy odbijający nie mieliby kominiarek, na kamerach byłyby widoczne nicki i gracze oraz odbijany więzień mieliby dodatkowe wpisy od policji

Momentami szalony pomysł, ale poniosła mnie fantazja ;D

7 minut temu, Ukiiii napisał:

Dobrym pomysłem byłaby również możliwość odbijania więźniów zza krat.

Mogłoby się to udać lub nie, w zależności jaki plan byłby opracowany. 

Gdyby się miał udać wyświetlałby się komunikat: Więzień został odbity! Włączył/nie włączył się alarm! (W przypadku pierwszym dodatkowo wyświetla się: Bierzcie nogi za pas i uciekajcie!)

Również dodatkowym utrudnieniem były by kamery zamontowane w więzieniu i SAPD kontrolujący je na posterunku.

Gdy odbijający nie mieliby kominiarek, na kamerach byłyby widoczne nicki i gracze oraz odbijany więzień mieliby dodatkowe wpisy od policji

Momentami szalony pomysł, ale poniosła mnie fantazja ;D

Raczej ciężko by to było zrobić na serwerze. Więc na nie.

13 godzin temu, Fantus.<3 napisał:

Odpowiednie zeskalowanie grafik w składzie, bo do wielkości górnej grafiki, jak i tekstu rangi wydają się za duże, przez co całość mało przyjemnie wygląda.

https://imgur.com/a/PmnM5I6

Praca dwóch innych grafików. Na ten moment forum nie jest dla nas priorytetem. Obecnie zajmujemy się wystartowaniem ,,Wojny"oraz dopracowaniem materiałów szkoleniowych. 

/W realizacji na przyszłość/

• 1 miesiąc temu...
5 godzin temu, Ukiiii napisał:

Komenda /sprobuj - będzie używana nie tylko przez was, ale też przez służby mundurowe

Przykład użycia:

/sprobuj otworzyć drzwi łomem

Gracz odniósł sukces/zawiódł próbując otworzyć drzwi łomem

Być może, kiedyś będziemy dopracowywali RP w naszym biznesie. Lecz, na ten moment musimy skupić się na jego podstawach. 

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin