Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na mlodyshine - oskarżony przez OskarYT

kurnik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagana treść wątku: (przy czym usunąć pogrubienie uzupełniając rubryki)

Nick funkcjonariusza: @mlodyshine
    Data i godzina zdarzenia: 
19.12.2020r. 15:40
    Pełen opis sytuacji: Jechałem autostradą pojazdem dojeżdżając do kasyna w lv na parkingu stał sapd który był na S1 na motocyklu. Skręciłem w stronę stacji benzynowej na tej prostej doszło do zatrzymania. Policjant zapytał mnie czy znam powód zatrzymania na co ja odpowiedziałem że nie i wiadomo dalej prowadziliśmy te RP aż zaczęło się robić nerwowo gracz napisał że "Stwarzam zagrożenie w ruchu lądowym" poprosiłem o dowód tego. Gracz stwierdził iż " Nie nagrywam wszystkiego". A więc zaczęliśmy się sprzeczać co do powodu wystawienia mandatu. Ja natomiast napisałem iż był to poślizg niekontrolowany a więc gracz zmienił powód tego mandatu tym razem "No to w takim razie niedostosowanie prędkości do warunków". Następnie powód był zmieniony na zagrożenie w ruchu lądowym. Co się działo dalej raczej widać na filmie jak i w logach nie mam problemu z tym żeby je podesłać. Dodam jeszcze że w międzyczasie trochę wyzywałem funkcjonariusza przez zdenerwowanie tą sytuacją. Gracz wyją mnie z pojazdu następnie zaczął odgrywać rp na /me. Według mnie powinien odegrać jeszcze na /do udane lub nie. Gracz tego nie zrobił poczekał aż przyjedzie jego kolega z frakcji ja w tym czasie logłem z serwera. Uważam że jestem nie winny. Proszę sprawdzić logi tam więcej widać niż na nagraniu. Dodam że po wejściu na serwer automatycznie przeniosło mnie do więzienia. A pojazd któym jechałem został przewieziony na parking policyjny za kwotę 2400pln
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://www.youtube.com/watch?v=iBYWalXObxk&feature=emb_title

Ja, OskarYT zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin