Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na P3r$ki- oskarżony przez kapelik9

kapelik9
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:P3r$ki

Data i godzina zdarzenia: 03.01.2020 godzina 19:50 

Witam, dziś Jadąc autem z sf do ls napotkałem wraz z moją dziewczyna o nicku kitka zdarzenie drogowe (prawdopodobnie ćwiczenia SARA). Po zatrzymaniu auta przed znakiem postanowiliśmy o ominięciu bokiem całego zajścia aby nie przeszkadzać po czym zostaliśmy ostrzelani przez w/w funkcjonariusza który uszkodził nasz pojazd oraz dwie opony które były nowe. Przejezdzalismy obok z dala  aby nie przeszkadzać w ćwiczeniach nikomu po czym postawiła moja dziewczyna auto. Wróciliśmy do funkcjonariusza który w żaden sposób nie odpowiadając strzelił do nas z tasera po czym mnie spacyfikował w kajdanki bez podania podstawy ani prawnej ani faktycznej oraz zapakowany do radiowozu (bez uprzedzania które musi być wg prawa o użyciu śpb) a moja dziewczyna była po chwili nawet niezakuta i nie zainteresowal się nią wcale funkcjonariusz. Po całym zajściu zostalem puszczony wolny lecz informowałem go kilkukrotnie o tym że działal wbrew zasada praworządności lecz wcale się nie poczuł tym im uszkodził pojazdy innych ludzi którzy także omijali boczkiem przez pole aby nie narażać nikogo i narażał na koszty naprawy. (zdarzały się Asy co specjalnie przeszkadzali). Według mojej oceny ten policjant nie zna ani prawa ani jakichkolwiek kompetencji których posiada. 

Dowód, który to potwierdza całe zajście

Gracz o nicku kitka potwierdzi całe zajście. Mi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin