Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Kelly oskarżony prez Szwagier_ACO

4Stroke
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Kelly
    Data i godzina zdarzenia:dziś około 21-22
    Pełen opis sytuacji:wiec tak gadałem z kolegami na chacie głosowym Discord patrzę nagle jest więziona na lawecie wielki samolot wojskowy więc gracze jechali ja pojechałem za nimi wyprzedziłem wszystkich w celu patrzenia na sytuację nagle Kelly próbował strzelać do mnie ja próbowałem uciekać jeszce dodam że jak wyprzedzałem radiolka Słomczan chyba zajechał mi drogę i wjechałem w niego ale pojechałem dalej późnej jeździłem w okol starego lotniska sandd Kingiem w celu nagrywania całego zajścia Kelly nie przestawał porobowal sennie strzelać późnej patrzę że gracze zaparkowali w miejscu to mówię to i ja też zaparkuje i będę patrzył co robią przychodzi Kelly który razi mnie z paralizatora wsadza do radiolki w hodzi do niej u mi mówi jakieś fejk zarzuty mówię że nie prawda próbowałem się wybronić on poszedł sobie na S2 jakiś sapd mówił że zaraz dostanę dowody jak ich taranuje skracam itp akurat przyznaje zjechałem sobie z drogi obok starego lotniska i kawałek piachem pojechałem ponieważ radiolki też przejeżdżały mam na to dowody. Przyszedł Kelly który ciągle przedłużał czekać trzeba było czasami parę min Zeby odpisał co można wywnioskować po logach i dostałem komunikat od rodziców że muszę na dziś niestety kończyć Kelly ciągle przedłużał informowałem go ciągle o tym że rodzic każe mi kończyć a on dalej to samo w końcu nic nie odpisywał napisałem reporta przyszedł jakiś admin starszy i zaraz poszedł Kelly wystawił 20min jaila i mandat w wysokości ponad 8tyś się zapytałem za co on znów nie odpowiadał dłuższą chwilę ciągle trzeba było czekać późnej mówię że przyjmę mandat ale skargę napisze przyniósł mnie do bankomatu celowo udawał że nie umie trafic tak aby mi nie poakzywali panelu wypłaty co nie wspomnieć prowokował mnie tekstami typu ,,mam sandkinga to se mogę itp" w końcu nie odpisywał nerwy nademna panowały przy tym jeszce stali jacysz gracze jeden mi mówił żebym łapówkę mu dał bo on tak kiedyś zrobił i go puścili w końcu nie odpisywał i z braku nerwów napisałem ,,KU*WA" za przeproszeniem oczywiście nie chce tutaj dostać pkt tylko mówię jak było on nie odpisywał dalej ja mówiłem szybciej i nagle mi pisze że no to co za przekleństwo 600pln zapytałem go 2 razy czy nie jest hory z znakiem zapytania nie odpowiedział na to i zaraz też mówi że mała poprawka że mandat prawie 10tyś PLN ja mówię ileeeee a on że plus to przekleństwo pytam przy bankomacie ile wypłacić on znów zamilkł nic nie mówił w końcu odpowiedział ile wypłaciłem mówię szybciej bo muszę kończyć zapłacę mandat i wychodzę z gry nic nie odpisywał kompletna cisza i nagle pisze Halooooooooo i mam nagranie jak nagle zacina mi grę i zostaje wyrzucony za flood co mi daje +30do jaila za Reloga nie wchodziłem do gry ponieważ rodzic mnie poganiał coraz bardziej z wyłączeniem komputera myślę że Kelly był ustawiony z tym adminem który mnie wyrzucił .
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: filmy renderuja się na YT jak się załadują odrazu je tutaj wklejam zresztą są logi które też dużo dają.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin