Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy - Stuba.

Stuba
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich czytających.

Dnia 15 stycznia 2021 przystępuję do odwołania się od czarnej listy KSF. Zostałem umieszczony z powodu "próby kradzieży materiałów szkoleniowych", do czego chciałbym się przyznać, nie będę leciał "w kulki". Napisałem w tamtym momencie do paru osób, czy mają stare materiały szkoleniowe podesłać. Niestety, bądź dla nie których stety, że "jakaś" osoba postanowiła wysłać moją wiadomość do Komisji Spraw Frakcyjnych. W tym momencie chciałbym się przyznać, bo możliwe jest, że osoby będące w Komisji nie wiedzą, że chciałem tylko od jednej frakcji materiały szkoleniowe, nie wiem od której się Państwo dowiedzieli, lecz nie była jedna frakcja. Teraz chciałbym się wytłumaczyć po co mi były potrzebne owe materiały. Jak wiadomo, lub nie, byłem w każdej frakcji na serwerze, więc wiedziałem, jaka frakcja ma materiały, były one dobre, w momencie, kiedy nie grałem na 4life grałem na innych serwerach. Bywałem w frakcjach, lecz ciężko było mi się nauczyć czegokolwiek z tamtych materiałów, z racji, iż bywałem tutaj, napisałem do paru "znajomych", czy nie chcą udostępnić, jak widać nie chcieli. Materiałów nie miałem zamiaru rozdawać, czy wzorować się na nich pisząc swoje, jakbym kiedyś pisał materiały, chciałem ich użyć dla poduczenia swojej osoby w tym, czym byłem gorszy. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej apelacji, myślę, że nie jest to, aż takie ogromne przewinienie, abym pozostał dalej na czarnej liście.

Pozdrawiam Stuba

Spoiler

image.png.b355f628bccee7e31c230469d7758ef0.png

• 1 miesiąc temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin