Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika matusTHC, oskarżony przez Lukasiken

Lukasiken
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, z tej strony Adept matusTHC z San Andreas Road Assistance.

Dostałem zgłoszenie od gracza, więc tam się udałem auto było porzucone za moją lawetą (gdzie widać na twoim ss). Gdy wysiadłem z auta nagle piszący skargę, wjechał off-roadem tyle ile fabryka dała, wysadził kolegę (którego auto było porzucone), wsiadł do niego i zaczął pisać "XD". Tego nie zdążyłem zrobić ss. Następnie Lukasien stanął przede mną i zaczął gazować swoją mananką, to założyłem mu blokadę, po chwili jego kolega staranował nas (apatryk https://imgur.com/a/enhtIo0). Później przyszedł Moderator, bodajże Geloo, spojrzał na nas i sobie poszedł. Następnie stwierdziłem, że nię będę za przeproszeniem, taki upierdliwy i zdjąłem mu blokadę na koło.

Czekam na wypowiedź zarządu.

Witam, skoro zostałem wspomniany w tym temacie to się wypowiem, chciałeś zabrać moje auto lecz zdążyłem do niego wsiąść i odjechać. Gdy już byłem w tunelu Lukasiken powiedzial mi, że założyłeś mu blokadę na koło i w związku z tym że ma mute chciałem pomóc mu to wyjaśnić. Ss gdzie "taranuje" jest zrobiony podczas gdy stałem w miejscu jakie mam na to dowody? Czy staranował bym "was" a w zasadzie mojego kolegę z którym rozmawiałem na komunikatorze i w trakcie taranu napisałbym pytajnik? Nie sądzę żebym był w stanie tak szybko cokolwiek napisać. Nie wypowiadam się o sprawę Lukasiken ponieważ nie było mnie tam, odpowiadam jedynie do ss mojego "taranu".

Edit: logi i ss'y wstawię jak będę w domu

Edit2: chciałbym również poprosić zarząd aby nie zamykał tematu przed załączeniem logów, z uwagi na to że matusTHC gubi się w zaznaniach, przed moim przyjazdem twierdził że Lukasiken go taranuje a teraz mówi że założył blokadę tylko z uwagi na "gazowanie mananą".

Edytowane przez apatryk

14 minut temu, apatryk napisał:

Witam, skoro zostałem wspomniany w tym temacie to się wypowiem, chciałeś zabrać moje auto lecz zdążyłem do niego wsiąść i odjechać. Gdy już byłem w tunelu Lukasiken powiedzial mi, że założyłeś mu blokadę na koło i w związku z tym że ma mute chciałem pomóc mu to wyjaśnić. Ss gdzie "taranuje" jest zrobiony podczas gdy stałem w miejscu jakie mam na to dowody? Czy staranował bym "was" a w zasadzie mojego kolegę z którym rozmawiałem na komunikatorze i w trakcie taranu napisałbym pytajnik? Nie sądzę żebym był w stanie tak szybko cokolwiek napisać. Nie wypowiadam się o sprawę Lukasiken ponieważ nie było mnie tam, odpowiadam jedynie do ss mojego "taranu".

Edit: logi i ss'y wstawię jak będę w domu

Edit2: chciałbym również poprosić zarząd aby nie zamykał tematu przed załączeniem logów, z uwagi na to że matusTHC gubi się w zaznaniach, przed moim przyjazdem twierdził że Lukasiken go taranuje a teraz mówi że założył blokadę tylko z uwagi na "gazowanie mananą".

Widać lubisz kłamać, że nie taranujecie, no niestety nie mam nagrań 1. taranowania, a zdążyłeś wsiąść do swojego auta dlatego.

2 godziny temu, matusTHC napisał:

Gdy wysiadłem z auta nagle piszący skargę, wjechał off-roadem tyle ile fabryka dała, wysadził kolegę (którego auto było porzucone), wsiadł do niego i zaczął pisać "XD"

A co do drugiego to wjechałeś w swojego kolegę, z mniejszą prędkością co swój kolega, ale co nie zmienia faktu.

19 minut temu, apatryk napisał:

Wiem o jakie logi ci chodzi, że sobie napisałeś że kolega ma 1.4 manane i  nie może wyjechać, jakoś po zdjęciu blokady tą samą drogą wyjechał normalnie bez żadnych trudności. Sam dodam logi.

Cytat

[2021-01-25 21:42:15] [Output] : apatryk [247]: XD
[2021-01-25 21:42:30] [Output] : matusTHC [423]: jedziesz czy  co probujesz
[2021-01-25 21:42:49] [Output] : * matusTHC Zakłada blokadę na koło
[2021-01-25 21:42:52] [Output] : ✔ Pomyślnie założono blokadę na koło w pojeździe!
[2021-01-25 21:42:58] [Output] : matusTHC [423]: taranować nie łądnie
[2021-01-25 21:42:59] [Output] : apatryk [247]: ?
[2021-01-25 21:43:00] [Output] : Wykonano zrzut ekranu: 'C:\Program Files (x86)\MTA San Andreas 1.5\screenshots\mta-screen_2021-01-25_21-43-00.png'
[2021-01-25 21:43:03] [Output] : apatryk [247]: nie może wyjechać
[2021-01-25 21:43:06] [Output] : apatryk [247]: bo ma 1.4
[2021-01-25 21:43:09] [Output] : apatryk [247]: ;)
[2021-01-25 21:43:13] [Output] : apatryk [247]: ss
[2021-01-25 21:43:16] [Output] : matusTHC [423]: biore za taran :)
[2021-01-25 21:43:17] [Output] : apatryk [247]: pzdr
[2021-01-25 21:43:20] [Output] : apatryk [247]: ahahaha
[2021-01-25 21:43:24] [Output] : apatryk [247]: dowody?
[2021-01-25 21:43:26] [Output] : matusTHC [423]: tak
[2021-01-25 21:43:48] [Output] : apatryk [247]: czego nie rozumiesz że ma 1.4 i nie moze wyjechać
[2021-01-25 21:43:56] [Output] : apatryk [247]: nie dotknÄ…Ĺ‚ cie nawet                            -mnie nie, ale twoje auto jak je chciałem zacząć holować
[2021-01-25 21:44:08] [Output] : matusTHC [423]: staranował
[2021-01-25 21:44:20] [Output] : apatryk [247]: super napisz skarge i załącz dowody
[2021-01-25 21:44:23] [Output] : apatryk [247]: c:
[2021-01-25 21:44:53] [Output] : ✔ Pomyślnie zdjęto blokadę na koło w pojeździe!

[2021-01-25 21:45:11] [Output] : * Dotarłeś na miejsce zlecenia.
[2021-01-25 21:45:11] [Output] :  - Opis: auto zostalo porzucone na trawniku przy cyganie sf

45 minut temu, matusTHC napisał:

Widać lubisz kłamać, że nie taranujecie, no niestety nie mam nagrań 1. taranowania, a zdążyłeś wsiąść do swojego auta dlatego.

A co do drugiego to wjechałeś w swojego kolegę, z mniejszą prędkością co swój kolega, ale co nie zmienia faktu.

Wiem o jakie logi ci chodzi, że sobie napisałeś że kolega ma 1.4 manane i  nie może wyjechać, jakoś po zdjęciu blokady tą samą drogą wyjechał normalnie bez żadnych trudności. Sam dodam logi.

Zdecyduj się w końcu czy ja taranowałem czy Lukasiken ;)

Edit: A jeżeli chodzi o to że nie mógł wyjechać to tak mi powiedział na discordzie, i pisałem nie przyszedłem tu bronić mojego kolegi tylko faktu iż nie staranowalem nikogo, jeżeli masz dowody napisz skargę na mnie to dostanę prawko proste, a nie zakładasz mojemu koledze blokadę na koło bo ja niby cię staranowalem. Pozdrawiam.

Edytowane przez apatryk

19 minut temu, apatryk napisał:

Zdecyduj się w końcu czy ja taranowałem czy Lukasiken ;)

Edit: A jeżeli chodzi o to że nie mógł wyjechać to tak mi powiedział na discordzie, i pisałem nie przyszedłem tu bronić mojego kolegi tylko faktu iż nie staranowalem nikogo, jeżeli masz dowody napisz skargę na mnie to dostanę prawko proste, a nie zakładasz mojemu koledze blokadę na koło bo ja niby cię staranowalem. Pozdrawiam.

Przeczytaj ze zrozumieniem potem się wypowiadaj ;).

I nie zamierzam pisać skargi bo to do niczego mi nie jest potrzebne, ani nic z tego nie będę miał oprócz straconego czasu, tak jak tutaj z wami. 

Tyle mam do powiedzenia i czekam na wypowiedź zarządu. 

4 godziny temu, matusTHC napisał:

Dostałem zgłoszenie od gracza, więc tam się udałem auto było porzucone za moją lawetą (gdzie widać na twoim ss). Gdy wysiadłem z auta nagle piszący skargę, wjechał off-roadem tyle ile fabryka dała, wysadził kolegę (którego auto było porzucone), wsiadł do niego i zaczął pisać "XD". Tego nie zdążyłem zrobić ss. Następnie Lukasien stanął przede mną i zaczął gazować swoją mananką, to założyłem mu blokadę

Więc tak. Wjechałem tam off-roadem bo inaczej się nie da i nie ile fabryka dała tylko coś kolo 60-70 bo musiałem uważać na drzewa a manana nie jest w stanie rozpędzić się do v-maxa na tak krótkim odcinku.

2 Wydaje mi się że gazowanie autem jest dozwolone na serwerze więc jakim prawem założyłeś mi blokadę? W dodatku chamsko pisząc "pokazać ci sztuczkę" ? ;) 

Cytat
Cytat

[2021-01-25 21:42:40] [Output] : matusTHC [423]: pokazac ci sztuczke?

Na 1 ss'ie udowadniającym taran mojego znajomego widać tyle że ten stoi obok nas i pisze wiadomości bo mam mute. Więc żadnego tarana nie było

4 godziny temu, matusTHC napisał:

po chwili jego kolega staranował nas (apatryk https://imgur.com/a/enhtIo0). Później przyszedł Moderator, bodajże Geloo, spojrzał na nas i sobie poszedł. Następnie stwierdziłem, że nię będę za przeproszeniem, taki upierdliwy i zdjąłem mu blokadę na koło.

Czekam na wypowiedź zarządu.

Po przybyciu moderatora czy tam supporta nagle magicznie zdjąłeś blokade, ((tu też pytanie czy nie powinieneś w tym momencie odegrać rp że ściągasz blokade a nie tak o ściągasz ją bo zobaczeniu moderatora?)). Wystraszyłeś się go czy co że nagle zdjąłeś blokade ?

1 godzinę temu, matusTHC napisał:

XD , z tego co ja pamiętam to apatryk  nawet mnie nie dotknął nie wspominając o taranie.

1 godzinę temu, matusTHC napisał:

Najwidoczniej nigdy nie jezdziles manana 1.4 która ma naped na przód i pod stromą górkę najzwyczajniej sie ślizga i jedzie do tyłu , po zdjęciu blokady musialem odjechać do tyłu i wyjechać z rozpędem , to się nazywa "wyjechanie bez zadnych trudnosci" ?

Czekam co powie zarząd na utrudnianie gry i "pokazywanie chamskich sztuczek"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin